Астро: Енергията на този ден може да раздвижи струните на душата ви

Луната е в нарастваща фаза и в знак Овен до 10:13ч на 18 януари

Може да усещате прилив на енергия, но не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората като цяло са лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път. Не започвайте да изяснявате отношения, ще стане още по-лошо.

Луната в знак Овен психологически „добавя масло към огъня“. Спокойните и балансирани отношения могат да избухнат в този момент с нова сила. Раздразнителността, избухливостта и дори агресивността се увеличават. Човек в тези дни не търпи наличието на никакви окови.

Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Може да се появи главоболие. Не бъдете нетърпеливи и импулсивни.

Лунен календар: продължава 6 лунен ден до 11:20ч

Следва 7 лунен ден от 11:20ч на 17 януари до 11:43ч на 18 януари

Енергията на 7-ми лунен ден е като еластичните струни на арфа под пръстите на вятъра – тази музика може да бъде уловена от най-чувствителните и фини души! Днес преобладава елемента въздух, който е отговорен за движението, чувствителността и променливостта.

Доста сложно време. Енергията на 7-ия лунен ден може да раздвижи струните на душата ви. Старите проблеми имат нужда от решения, но те едва ли ще бъдат решени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл.

Цялата природа сега е много отзивчива, откликва на всяка дума, дори случайно произнесена. Бъдете внимателни за всичко, което казвате, защото ще бъде реализирано. Особено опасно е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина. Може да ви провокират, но не бива да се поддавате. Внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични  думи. Като цяло е по-добре да се говори по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Всички добри желания също могат да се сбъднат. Много е хубаво да се молите – молитвата ще бъде чута бързо.

В никакъв случай да не се изричат проклятия по адрес на друг човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Сексът трябва да е бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е, докато се любите да има музика. Сега тя подсилва въздействието.

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.