Астро: Не действайте инстинктивно и първосигнално

Пълнолуние в 16-я градус на Рак в 01:09ч

В дните на пълнолунието ставаме по-уязвими и ни е по-трудно да общуваме с другите. Неразбирателствата или напрежението във взаимоотношенията (любовни, професионални, приятелски или семейни) може да са на дневен ред. Пълнолунието образува секстил с Уран, планетата на бунта и наелектризиращата промяна. Уран може да доведе до внезапни промени, което може да бъде малко изнервящо.

Луната е във водния знак Рак до 04:41ч на 8 януари

Човек преминава през цялата гама от различни емоции и лесно може да се проявят онези чувства, които отдавна потиска в себе си. Във всеки има много заключени емоции, отказвайки да признаем тяхното съществуване.  През този лунен период сме лесно податливи на бързи емоционални реакции.  Интуицията се засилва. Луната в Рак дава повишена чувствителност, много лесно могат да ни наранят. Чувствата придобиват особена сила и се проявяват много дълбоко и ярко. Някои хора в дните на Рак се чувстват малко тревожни, емоционално нестабилни, затова не е най-подходящото време за вземане на важни решения. Може да почувствате нужда от подкрепата на близък човек, желание да се отпуснете в уюта на спокойната домашна атмосфера. Поведението особено на жените става малко капризно и необичайно. Повишената нервност и емоционалност често водят до изостряне на безсънието.

По това време са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур, стомаха и дванайсетопръстника. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система.

Лунен календар:  15 лунен ден продължава до 17:21ч

Лунният календар определя този ден за сатанински. Смята се, че слугите на Дявола ръководят този ден, затова е труден и сложен. Енергията на деня е толкова силна, че всичко положително и отрицателно в човека се усилва многократно. Този период се характеризира с емоционална нестабилност.

Активира се нашият вътрешен изкусител, затова може да срещнете много съблазни и изкушения в различни сфери на живота. Тайното може да стане явно. Има опасност да станете лесно податливи на негативни влияния и внушения, мързеливи, с отслабен самоконтрол. Бъдете внимателни, в такова състояние лесно могат да ви излъжат, а за да не стане това, не трябва да предприемате важни действия.

Появява се склонност да се действа инстинктивно и първосигнално. Поради всичко това може да се извършат различни глупави и лекомислени постъпки, но последствията от тях ще са негативни. Да се избягват шумните компании и места, където има струпване на много хора.

Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение. В този ден е добре да се съблюдават правилата на аскетизма. Добър ден за начало на диета. Добре е да се ограничи храната – гладуването положително ще влияе върху мислите. Всяко заболяване, което започва в 15-ия ден, може да доведе до сериозни усложнения. Не се занимавайте със самолечение.

Секс – Макар да няма ясни противопоказания за занимания с любов, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошение и неудовлетворение след това.

Подстригване – Неблагоприятен ден. Може да имате неприятности със здравето и да се влоши самочувствието ви, да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 17:21ч на 7 януари до 18:23ч на 8 януари – енергиите вече се сменят и започва един светъл и чист ден, ден за миротворство.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.