Астро: Хармонията и балансът са основните задачи на този ден

pixabay.com

Луната е в знак Везни до 09:39ч на 17 юни

Нарастващата луна във Везни е ден на естетика и хармония. Благосъстоянието зависи от вътрешния баланс, околния комфорт и приятните впечатления. В стремежа към красота и удоволствие не трябва да губите чувството си за мярка и благоразумие. Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Трябва повече да почивате. Може да се засили желанието за похапване на тортички, пастички и всякакви вкусотии, така че внимавайте. Противопоказно е употребата на алкохол и изобщо внимавайте с течностите. Увеличаването на почивката и времето за сън са благоприятни. Хармонията и балансът са основните задачи на този ден.

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се препоръчва оперативна намеса. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 15:35ч

Денят има доста силна енергия, което изисква повече предпазливост във всички действия. Максимално нараства жизненият потенциал. Да не се рискува с нови проекти и да се избягва решаването на важни въпроси. На делата е нужна пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което се започне сега, трябва да бъде доведено до край.

Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Не се препоръчва уединение. В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, да прекарате време с децата си, със семейството си. Може да организирате семеен обяд. Трябва да избягвате скандалите и неприятните ситуации, добре е да се заемете сериозно със задълженията си.

Следва 11 лунен ден от 15:35ч на 16 юни до 16:39ч на 17 юни

Денят има доста силна енергия, което изисква повече предпазливост във всички действия. Максимално нараства жизненият потенциал. Да не се рискува с нови проекти и да се избягва решаването на важни въпроси. На делата е нужна пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което се започне сега, трябва да бъде доведено до край.

Денят носи опасности за взаимоотношенията, затова е добре да се избягват спорове и скандали. Даже невинно изречена дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите могат да станат непредсказуеми.

Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите. Препоръчва се да направите неочаквани изненади на близките си хора и да се погрижите за тях.

Бъдете внимателни с режещите инструменти. Подстригването в 11 лунен ден ще освободи излишната негативна енергия.

Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение.

Убийството на всяко живо същество в този ден е силно противопоказано. Обикновено в този лунен ден има силно взаимодействие с животинския свят, така че ловуването и убиването на животните днес е невъзможно. Да не се убиват дори насекоми. Лош знак са падащи вилици и ножове.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.