Дневен хороскоп за сряда – 2.12.2020г.

Овен

Днес има шанс да преодолеете препятствие или да излезете от заплетена ситуация, но едва ли най-добрата тактика би била пряката конфронтация. Не си блъскайте главата в стената, а търсете начин да заобиколите трудностите. Внимавайте да не нараните близък човек и бъдете по-толерантни.

Телец

Днес е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Не падайте на нивото на хора, които използват манипулации, за да привлекат вниманието върху себе си. Колкото по-малко се занимавате с чуждите работи, толкова по-добре. Вечерта ви очакват приятни моменти в компания.

Близнаци

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Важните срещи и разговори отложете за следобед, когато има по-голям шанс да постигнете успех. Денят е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си.

Рак

Днес ще има шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. За целта обаче ще трябва да споделите чувствата си. Ще изпитвате страх, че може би изглеждате слаби и уязвими, но нека това не ви спира – ще получите нужната подкрепа.

Лъв

Днес вниманието ви ще е насочено повече към любовния ви живот и семейството, отколкото към служебните ангажименти. Очакват ви приятни мигове с близките ви хора, така че не ги лишавайте от своята компания. Внимавайте да не реагирате твърде бурно, ако някой не иска да направи онова, което вие очаквате.

Дева

Пред днешния ден вероятно пред вас ще се открият възможности за повече срещи и разговори. Ако трябва да уговаряте някакви условия или да водите преговори, всичко ще протече гладко. Денят е подходящ да направите промени в обкръжението си.

Везни

Днес може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от вас удовлетворението ще има и финансова страна. Денят е чудесен за уреждане на финансови взаимоотношения или на имотни въпроси. Ценете повече себе си и способностите си – там е ключът за успех в днешния ден.

Morkadis

Скорпион

Днес използвайте личните си умения и таланти, за да блеснете на работното място. Моментът е подходящ да поискате това, което смятате, че заслужавате. Денят е чудесен за приятелски разговори и участие в социални събития, също и за благотворителност.

Стрелец

Днешният ден ще е много благоприятен за вас – най-вече в следобедните и вечерните часове. Не е нужно да се напрягате – просто се отпуснете и оставете животът да ви даде онова, което заслужавате. Една малка промяна във външния вид ще ви се отрази добре и ще ви даде повече самочувствие.

Козирог

Днес общуването с хора, които мислят като вас, ще ви е приятно и ще стимулира ума ви. Съобразявайте работата си с тонуса и нивото на енергията си. Ако нямате достатъчно сили за някаква задача, оставете изпълнението й за друг ден.

Водолей

Днес ще изпитвате желание да отстоявате много пламенно позицията си и да убеждавате хората в това, което вие вярвате. Наистина има шанс да ги омаете, но внимавайте да не се разгорещите прекалено и да отблъснете някого с нежеланието си да го изслушате. Чудесен ден да блеснете с постиженията си и да бъдете забелязани.

Риби

Днес внимавайте да не попадате под властта на хора, които искат да ви използват. Бъдете по-внимателни в обшуването и не се предоверявайте на всеки – не всички около вас ви мислят доброто. Вечерта отделете време за любимите си хора.

източник: edna.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.