Изберете перспектива към света и вижте какво е отношението ви към живота

Погледнете илюстрацията по-горе. Кой прозорец ви допада най-много?

Вашият избор ще ви покаже какво е отношението ви към живота.

Вие сте предпазлив човек

Обичате премерените рискове. Често си поставяте прегради и ограничение, издигате стена между себе си и другите, когато се налага. Лицемерието на хората ви натоварва и натъжава. Не изразходвате напразно енергията си, защото знаете към какво да я насочите най-добре. Влагате усилия в целите, които смятате за истински важни. Обикновено постигате онова, което желаете, но с цената на много усилия. Затова пък успехите ви са толкова по-сладки. Продължавайте в същия дух – най-доброто предстои.

Вие сте интровертен човек

Задълбочена и интелигентна личност сте. Обичате да се наслаждавате на красивото небе, но не летите в облаците. Реалист сте и преценявате добре възможностите и качествата си. Предпочитате вътрешните размисли пред празните приказки с познати. Стремите се към самоусъвършенстване. Вярвате, че никога не е късно да научите нещо ново. Цените времето си и го прекарвате с хора, които наистина заслужават това. Вие сте много предан приятел. Човек може да разчита на вас.

Вие сте перфекционист

Изпипвате всичко до най-малката подробност. Прецизни сте както в работата си, така и в отношенията си с хората. Никога не се задоволявате с посредствени резултати. Искате още и още от живота. Държите на чистите и открити взаимоотношения, не толерирате лъжи и лицемерие. Изисквате много от другите, защото сте такива и към себе си – взискателни и критични. Всичко, с което се захванете, разцъфва във вашите талантливи ръце.

Вие сте естет

Човек с деликатна и чувствителна душа. Вие сте креативни и имате сетива за красотата около себе си. Сръчни сте и обичате да майсторите разни неща. Умеете да се наслаждавате на малките детайли. Виждате хубавото навсякъде и предпочитате да търсите светлината, отколкото да се задълбочавате в мрака. Приятно ви е да създавате уют. Държите на близките и семейството – те са на първо място. Хората търсят компанията ви, защото им носите спокойствие, увереност и топлина.

Вие сте балансирана личност

Живеете в хармония със себе си и със света. Приели сте, че в живота не всичко е розово. Познавате добре нюансите на живота – и бялото, и черното, но също така предпочитате да виждате света в неговото разнообразие и множество цветове. Не се отказвате лесно. Ако нещата не се получат с усилия, ще се получат с много усилия и упорство. Намерили сте пътя към вътрешната си хармония, което е най-ценното ви постижение.

Вие сте широко скроена личност

Не се страхувате да прекрачвате граници и да събаряте прегради. Търсите приключения и незабравими преживявания. Не обичате скуката и еднообразието. Разтваряте широко прозорците към възможностите, които ви предлага животът. Склонни сте да живеете ден за ден. Не ровите в миналото, не задълбавате в предишни грешки, взели сте своите поуки и вървите смело напред. Рядко се самосъжалявате. Предпочитате да насочите енергията си в нещо по-градивно. Обичате живота и той също обича вас.

Morkadis

източник: obekti.bg

Вижте още:

Магическият символ, който изберете, разкрива вашите тайни страни

Изберете символ и вижте от какво се нуждаете в сегашния момент

Инстинкт за самосъхранение – изберете една врата!

Символът, който изберете, разкрива от какво се страхувате в любовта

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.