Кланът Ротшилд изчезва заради кръвно проклятие

5

На 12ти Декември 1972г. Marie-Hélène de Rothschild е домакин на Сюриалистичен Бал в Шато де Фериерес – един от семейните замъци на фамилия Ротшилд – една от най-известните фамилии притежаващи финансовия свят в който живеем и до днес. Източник: topic.bg

Фамилия Ротшилд изчезва заради кръвно проклятие. Една от най-известните в цял свят фамилии малко по малко остава без наследници, а клоновете на рода в Италия и Франкфурт са вече напълно заличени. Причината за това е повече от прозаична – кръвосмешение, навлякло на рода проклятие, разказват изследователи на историята на Ротшилд.

Дори и без проклятието обаче, заради женитбите между кръвни роднини от фамилията, в поколенията се е натрупала дегенерация. Заради което голяма част от мъжете се раждат инвалиди. Вследствие на проклятието пък повечето от наследниците на Ротшилд се оказват от женски пол, което спира продължаването на фамилията.

Малко известен факт е, че страната ни също има връзка с популярната фамилия. Българката Веселина Георгиева е била омъжена за Едмон де Ротшилд в средата на изминалия век. Бракът им обаче не бил щастлив и двамата се развеждат. Дори и след раздялата си с българката обаче, Ротшилд си остава смъртен враг на страната ни и до сетния си час  таи явна ненавист към България.

На смъртния си одър богаташът дори проклина България да спре да съществува като държава. „Нека през 2030 година да няма нито такава страна България, нито останали живи българи“, с последни сили изрекъл озлобеният Едмон през лятото на 1997 година, малко преди смъртта си.

Въобще, за самочувствието на фамилията и навика им да гледат надменно на всички останали, се носят легенди.

Натан, синът на основателя на династията Ротшилд, заявил, че в света съществуват само две нации – евреите и всички останали. От 1810 година насам фамилията се занимава единствено с парични услуги.

инфо: chudesa.net

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

16 коментара
  1. Михаела 9 години ago
    • неделина 9 години ago
  2. Анонимен 9 години ago
  3. Meri 9 години ago
  4. Свежа Мрежа 6 години ago
  5. Щерев-червен трол 4 години ago
  6. ХРИСТОВА 4 години ago
  7. Анонимен 3 години ago
  8. Анонимен 2 години ago
  9. Анонимен 1 година ago
  10. Анонимен 1 година ago
  11. Анонимен 6 месеца ago
  12. Анонимен 4 месеца ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.