Пречистване на организма – здрав дух в здраво тяло

 чай

Ако искате да сте в перфектна форма, правете пречистване на организма.

Методът, който ще Ви предложим е здравословен и полезен начин за сваляне на килограми и изчистване на токсините от тялото.

С времето в организма се натрупват голямо количество вредни вещества и токсини, които са резултат от приема на некачествени храни и напитки. В тези случаи страда не само тялото, но и самочувствието Ви.

За да повдигнете духа си и да влезете в подходяща форма за предстоящия летен сезон, може да се възползвате от пречистване на организма.

Методът е особено подходящ през този период, защото на пазара има изобилие от пресни плодове.
Режимът е познат като лечебен глад, а негов автор е Лидия Ковачева. За да има пълен ефект диетата трябва да се спазва 20 дни, но и за по-кратко време ще забележите положителни резултати.

Някои предпочитат да прилагат здравословното пречистване на организма веднъж седмично, други прибягват към лечебното гладуване няколко пъти годишно, спазвайки 20-дневния период.

Като за начало може да си изберете един ден от седмицата, през който да консумирате само пресни плодове и чай. Билковата напитка може да овкусите с лъжичка мед и лимон.
Важно условие е чаят да не се приема едновременно с плодовете, за да не се получи ферментация в организма. Между консумацията на продуктите трябва да има поне два часа разлика.

Позволени са всички сезонни плодове, които обаче не трябва да надхвърлят определената дневна доза от 800 грама.

Тялото Ви ще остане доволно, ако спазвате режима поне веднъж седмично или месечно. По този начин ще изчистите натрупаните токсини и шлаки от организма.

Ако обаче освен пречистване, целите и стройна фигура ще трябва да приемате плодове и чай поне няколко дни, след което да преминете към захранване.

Независимо кой от вариантите на диетата ще изберете, бъдете сигурни, че сте взели правилното решение. След няколко дни на лечебно гладуване ще видите положителните резултати върху кожата и фигурата си.

Този вид пречистване на организма подобрява функциите на вътрешните органи, засилва имунната система и възстановява жизнените сили.

инфо: chudesa.net

Вижте още:

РЕЦЕПТА ЗА ПРОЧИСТВАНЕ НА ТЯЛОТО ОТ ТОКСИНИТЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.