Седмичен хороскоп за всички зодии

Тази седмица ще е заредена с приключенско настроение от оптимистичното Пълнолуние в знак Стрелец в понеделник от 11:32 ч и Лятното Слънцестоене, когато Слънцето се премества в знак Рак.

В такива дни на Пълнолуние се увеличават психологическите и здравословните проблеми. Също така в този период нежният пол проявява психо-емоционална нестабилност, реагирайки по-остро. Конфликти, наранявания, здравословни проблеми, негативни фактори, непредвидени ситуации, свързани с пътуване ще продължат да бъдат на преден план. Могат да възникнат икономически проблеми. Ще има и зачестили проблеми свързани със здравето. Спокойствие и само спокойствие! Тази седмица трябва да се държите в ръце, да действате съзнателно и благоразумно, да избягвате импулсивни действия.

Във вторник Меркурий ще е в съвпад с Марс, а тези две планети ще бъдат в противостояние на Плутон. Това ще предизвика неминуемо напрежение и по-сериозни проблеми. Меркурий отговаря за общуването, а Марс и Плутон носят голяма доза агресия. Направете всичко възможно да не влизате в междуличностни борби, които са безсмислени и твърде опасни.

21 юни е много важен ден – това е Лятното Слънцестоене, свещен ден. Тогава е най-дългият ден и най-кратката нощ в годината. Този ден е важен, защото става преход на енергии. Слънцето преминава от въздушната стихия във водната. Ще бъдем повлияни от енергиите на Рака. Интуицията и интересът към езотеричните въпроси ще се увеличават при хората. Всичко свързано с националните интереси, семейните проблеми, племенните традиции – всичко това ще предизвика повече интерес у хората.

През седмицата Луната ще се движи през знаците Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Благоприятни дни за подстригване – 20, 21, 23 юни

Времето, в което Луната се движи на празен ход не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил – в бъдеще ще има разочарование от направения избор.:

17.06. 11:32 – 17.06.19:14

19.06. 14:20 – 20.06. 05:02

21.06. 17:03 – 22.06. 17:03

Овен – Седмица ще е пълна с най-различни предизвикателства за вас. Пригответе се за усърдна работа. Вашите мечти могат да бъдат нещо повече от източник на вдъхновение.

Пазете се от лоши инвестиции, не забравяйте, че винаги трябва да мислите два пъти преди да предприемете нещо.

Могат да възникнат проблеми със стомашно-чревния тракт. Причината ще бъде неправилното хранене или нервните преживявания. Внимавайте какво ядете и не се възползвате от стреса, за да се тъпчете с каквото ви попадне.

Опитайте с някои екстремни спортове за прилив на енергия и адреналин и прекарвайте толкова време навън, колкото можете. Вие ще искате да почувствате вятъра в косата си, така че не стойте затворени на едно място. Всичко е свързано със свободата и избора.

Morkadis

Благоприятни дни – 17, 20, 21

Бъдете внимателни – 18, 19

Телец – Поради личните въпроси, работата ви може да бъде оставена на по-заден план.

Когато преговаряте или подписвате договори, бъдете особено внимателни и прочетете всичко, което е написано с дребен шрифт.

Уреждайте дълговете си – емоционалните, както и финансовите. Покажете благодарност на тези, които са ви помогнали и се опитайте да върнете услугата, когато е възможно. Разпространявайте доброта и щедрост от сърцето си.

В това време е добре да се придържате към сигурните неща, а не да предприемате ненужни рискове или да играете хазартно.

Много е възможно да срещнете човек, който ще ви направи силно впечатление, но не бързайте да се отдавате на розови мечти – взаимността в чувствата няма да е толкова лесно да се постигне.

Благоприятни дни – 18, 19, 23

Бъдете внимателни – 20, 21, 22

Близнаци – Вие спокойно и ефикасно ще изпълнявате служебните си задължения, без да се сблъсквате с опозиция. Използвайте тези дни, за да обмислите какво трябва да направите, за да постигнете това, което винаги сте искали.

Не се страхувайте да говорите за вашите нужди и да намерите най-доброто решение.

В любовта може да имате някои различия с партньора си или неоснователни поводи за ревност. Опитайте се да разрешите тези проблеми с мирен диалог и спокойно, за да запазите мирът и хармонията.  В отношенията си търсете компромис и баланс.

Не се борете толкова много с недостатъците на партньора си, знайте, че никой не е 100% добър през цялото време, така че не се ядосвайте. В края на краищата и това ще отмине.

Благоприятни дни – 20, 21, 22

Бъдете внимателни – 23

Рак –  Вашият знак преминава през време на метаморфоза и духовно издигане, затова се опитайте да държите негативните мисли далеч от ума си.

Марс и Меркурий преминават през вашият слънчев първи дом, а това показва, че е време, когато е необходимо внимателно планиране на всяко нещо.

Вървейки по пътя, който сте поели, трябва да сте уверени в целите си.

Потърсете подобрение в условията на труд по някакъв начин – променете часовете на работа или направете работната среда по-привлекателна.

Късметът ще бъде с вас, така че неочакваните събития може да се окажат доста полезни. Това е специално време да се отворите за любов, да възобновите ангажиментите си или да се влюбите отново.

Благоприятни дни –23

Бъдете внимателни – 18, 19

Лъв – През тази седмица няма да имате особено големи проблеми, но ще бъдете прекалено емоционални и с това може да предизвикате неприятности на себе си или на някой друг.

Много лични и трудови постижения може да постигнете, но не трябва да бързате с важните решения, особено в първите дни на седмицата. Сложете своя финансов живот в ред.

Съсредоточете се върху себеизразяването чрез изкуство или творчество. Имате огромен талант в тези области и е жалко да не го изявите.

Магията може да се случи, само когато сте в настоящия момент, така че обръщайте внимание на това, което става около вас.

По-светлите цветове помагат за привличането на късмет тази седмица.

Благоприятни дни –17

Бъдете внимателни – 20, 21, 22

Дева – Имате голям потенциал на вътрешна енергия. Работите ефективно, с пълна отдаденост и винаги завършвате работата и проектите, които сте започнали. Решително преодолявате възникващите трудности и препятствия, проявявайки изобретателност и интелигентност.

Може да имате проблеми на работното място заради клюки, затова се опитайте да ги изчистите и внимавайте да не говорите прекалено много.

Ще има много новини около вас. Съсредоточете се върху дома и семейството и вашите вътрешни приоритети. Всичко останало може да изчака – създайте сигурна база у дома и от там можете да поемете по пътя към света.

Благоприятни дни –18, 19

Бъдете внимателни – 17, 23

Везни – Изключително натоварена седмица. Сегашната астрална конфигурация е много специфична.

Сред хаоса, опитайте се да намерите няколко минути за уединение за себе си. Медитацията или мечтанието ще бъдат полезни и ще ви помогнат да сте по-организирани. Мислете позитивно, така че всичко, от което имате нужда, само ще идва при вас.

Пред много от вас ще се отворят добри възможности.  Някои от тях ще са пряко свързани с вашите мечти. Не прибързвайте с решенията както по делови, така и по лични въпроси.

Не обръщайте внимание на това, което другите могат да кажат или мислят; давайте напред и приемете, че една от вашите добродетели е да бъдете автентични.

Благоприятни дни – 17, 20, 21

Бъдете внимателни – 18, 19

Скорпион –  Тази седмица късметът ви ще се увеличи. Ще бъдете пълни с енергия и сила. Опитайте се да ги вложите в нещо добро и полезно. Проектите, които предприемете ще имат повече възможности да започнат да се материализират поради астралната вълна, която ще благоприятства вашия знак.

Като цяло всичко се случва бавно, но в конструктивна посока. Не форсирайте събитията. Прекалено се тревожите за незначителни неща.

Тази седмица ще бъде важна за професионалното развитие или хората на бизнеса. Можете да получите важна информация или предложения за работата, които трябва да обмислите.

В любовта ще останете много стабилни с партньора си, но внимавайте да не го задушите.

Благоприятни дни – 18, 19, 23

Бъдете внимателни – 20, 21, 22

Стрелец – Пълнолунието в понеделник ще бъде във вашият знак. Това е сложно въздействие, но не го считайте за негативно, тъй като ви оставя място за напредък и постигане на целите си.

Може да останете разочаровани от хора, които са ви обещали помощ и не са ви я дали или едно от вашите разочарования може да бъде някой, който търси само ползите от отношения с вас или разчита изцяло на вашата подкрепа и грижа.

В средата на седмицата може да се сблъскате с необходимостта да направите своя избор – действайте спокойно, без да бързате.

Възможно носталгията да ви накара да преосмислите много неща във връзка с живота си.

В живота ви влизат нови чувства, ще се срещнете с нови хора, които ще събудят вашия интерес.

Благоприятни дни – 20, 21, 22

Бъдете внимателни – 23

Козирог –  Седмицата ще бъде изключително продуктивна, наситена с различни събития. Планетарното подреждане ще ви спонсорира с повече ментална яснота и с повече енергия, за да развиете дейностите си в пълнота.

Решенията ще бъдат по-ясни и ще увеличат креативността ви.  Преди да започнете да действате, трябва добре да обмислите всичко до най-малкия детайл.

Избягвайте пряка конфронтацията и проявявайте повече толерантност в отношенията с другите.

Отдайте се на колкото се може повече уединение през тази седмица и се насладете на самотни занимания. Това не е, че не искате да сте около другите или не харесвате компанията им – просто ви е нужно малко време, за да преработите мислите си.

Благоприятни дни –23

Бъдете внимателни – 18, 19

Водолей –  Когато става въпрос за работата, бъдете много умерени и се придържайте към задълженията си. Можете да осъзнаете невъзможността да приложите някой от плановете си, които все още смятате за реални за постигане.

Ще бъдете по-отворени и приятелски настроени към появата на нови хора в живота ви. Ще избягвате обаче хора, които ви оказват натиск със своите капризи или желание да ви ангажират с клюки. Такъв натиск може дори да ви накара да охладите връзката си с някой, с когото не се чувствате комфортно.

Трудностите изглеждат по-големи, отколкото са в действителност.

Здравето ви е добро, но трябва да се отпуснете малко от стреса и притесненията в различните области.

Благоприятни дни –17

Бъдете внимателни – 20, 21, 22

Риби –Това е добър момент да изразите това, което мислите и чувствате на онези хора, които ви интересуват. Семейството и любимият човек ще се превърнат в крепост, която ще ви помогне да оцелеете при всякакви бури.

Трябва да обърнете внимание на някои проблеми, които биха могли да засегнат здравето ви. Ако имате болки в гърба, ще трябва да посетите специалист, за да сложите край на този дискомфорт.

От друга страна някои ще имат склонност към негативна нагласа и депресия. Търсете приятелство, радост в живота, любов и обич от тези, които обичате и които ви обичат. Един добър разговор и приятна компания ще бъдат достатъчни, за да се измъкнете от меланхоличните състояния.

Благоприятни дни –18, 19

Бъдете внимателни – 17, 23

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.