Седмичен хороскоп от 28 август до 3 септември

pixabay.com

Астро-аспекти

На 28 август Уран става ретрограден

На 31 август Пълнолуние в знак Риби в 04:36ч

Луната през седмицата се движи през знаците –  Козирог, Водолей, Риби, Овен и Телец

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 28, 29 (ако сами се подстригвате) август и 3 септември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –  8, 30 и 31 август; 1, 2, 3 септември

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно

28.08. 14:50 – 28.08. 17:33

30.08. 06:05 – 30.08. 16:58

01.09. 13:37 – 01.09. 16:26

03.09. 14:58 – 03.09. 18:01

Овен – Акцентът през тази седмица ще бъде върху довършването на вече започнатата работа. Въпреки препятствията, които може да срещнете, не оставяйте задълженията ви да се трупат. Избягвайте да правите нещата импулсивно, без да мислите много за това, защото късметът не винаги ще бъде ваш спътник. Трябва да сте търпеливи в отношенията си с колегите, не бързайте да реагирайте за всяко нещо. Ако се нуждаете от помощ, за да завършите успешно всичко, не се колебайте да я поискате от хора, на които имате доверие.

Благоприятни дни – 29, 30.08.

Бъдете внимателни – 02, 03.09.

Телец –  Тази седмица ще имате по-малко желание за промяна, по-малко мотивация или увереност от всичко, което е различно. Опитайте да се активирате и да започнете това, което отдавна планирате и мечтаете, но ще ви трябва добра организация, за да завършите успешно нещата. Възможно е да се противопоставите на някои хора, дори авторитети. Защитавайте правото си, но се старайте да избягвате конфликтите. Споровете не улесняват отношенията и партньорствата. Обърнете внимание на диетата си. Направете някои прегледи. 

Morkadis

Благоприятни дни – 31.08; 01.09.

Бъдете внимателни – 29, 30.08.

Близнаци – Тази седмица ще имате усещането, че само отчасти успявате да постигнете това, което сте планирали или набелязали. Цялата бъркотия от толкова ретроградни планети, ще ви направи с объркани идеи, с малко сигурност и много въпроси. Когато се изправите лице в лице с хора и ситуации, ще научите истинската истина за тях или за себе си. Приемете нещата такива, каквито са, така че крайната ви позиция да е по-правилна оттук нататък. Разклащат се приятелства без солидна основа.  Мислете за всичко като за преминаващ период, който е малко по-лош в момента.

Благоприятни дни – 02, 03.09.

Бъдете внимателни –31.08; 01.09.

Рак – Ще ви бъде лесно да се свържете с хората около вас, да изразявате мислите си и да намерите общ език за общуване. Очертават се възможности за интересни нови запознанства, може все още да не е нищо конкретно, но със сигурност ще се насладите на събитията, флиртовете и излизания на срещи. В любовните ви отношения преобладава търсенето на удоволствия. Свободните представители на знака ще имате интересни контакти чрез социалните мрежи, може да се заинтересувате от някого, но не очаквайте нищо особено.

Благоприятни дни – 31.08; 01.09.

Бъдете внимателни – 02, 03.09.

Лъв – Енергията ви ще се увеличи тези дни, ще преразгледате решенията, които сте взели в някои области от живота си и бързо ще продължите напред, за да подобрите някои неща. Интересът ви ще бъде съсредоточен около междуличностните ви отношения, където ще има няколко вариации. Някои ще бъдат успешни в професионалната си кариера, като спечелят повишение, което ще доведе до увеличение на заплатата. Други ще сключват изгодни делови сделки, а трети може да получат публични позиции и длъжност, чрез които ще могат да подобрят значително финансовото си състояние.

Благоприятни дни – 02, 03.09.

Бъдете внимателни – 29, 30.08.

Дева – Предстои силна работна седмица за повечето представители на знака. Отношенията ви на работното място ще са много добри, както към колегите ви, така и към шефовете ви.  Във всичко, което започнете, ще вървите в правилната посока, въпреки че някои непредвидими обстоятелства, които няма да зависят от вас, могат да ви забавят. Обърнете внимание на недовършените задачи. Комуникацията с партньора ви ясно ще се подобри и лесно ще намерите правилния баланс или общ курс на действие по важни въпроси, които ви засягат. Любовни истории могат да се случат напълно неочаквано и когато най-малко очаквате.

Благоприятни дни – 28.08.

Бъдете внимателни –31.08; 01.09.

Везни – Важно е да си поставите реалистични цели и да бъдете ефективни в работата си, така че успехът, за който мечтаете, да дойде. Пред мнозина ще се отворят нови възможности, но от вас зависи да ги разпознаете навреме и кои от тях да грабнете като най-добрите. Ако сте във връзка трябва да сте по-внимателни, разбиращи и грижовни към половинката си. Ако пък сте свободни и необвързани, препоръчва ви се да излизате повече, да се събирате с приятели и да сте по-активни в социалните мрежи, защото там се крият нови познанства.

Благоприятни дни – 29, 30.08.

Бъдете внимателни – 02, 03.09.

Скорпион – Планетите, които ще пресекат небето ви тази седмица, предполагат, че това ще бъде свързано главно с интроспекция и емоции през идните дни. Опитайте се да довършите всичко изоставено, побутвайте и колегите си. През този период по отношение на здравето се препоръчва физическа активност и укрепване на имунитета чрез здравословно хранене. Когато става дума за любов, комуникацията е ключът, който отваря вратите към щастието. Свободните представители на знака могат неочаквано да преживеят много приятно запознанство, което има изгледи да продължи дълго.

Благоприятни дни – 31.08; 01.09.

Бъдете внимателни – 29, 30.08.

Стрелец –Тази седмица може да покажете забележителен дух. Вашият хороскоп свидетелства за отличен емоционален баланс. Има вероятност да получите важна информация, която ще ви помогне да решите някои неясни ситуации от преди. Макар да искате да ускорите всичко, не се разстройвайте, ако нещо не върви точно както сте планирали, защото някои неща са извън вашия контрол. Дава ви се зелена светлина в любовния ви живот. Не би трябвало да имате затруднения да получите това, което искате.

Благоприятни дни – 02, 03.09.

Бъдете внимателни –31.08; 01.09.

Козирог – Въпреки че имате чувство за отговорност, знаете много добре, че понякога е важно да си поемете глътка въздух. Краят на седмицата носи положителното влияние на планетите върху отношенията ви. Постарайте се малко повече, прекарайте време с половинката си по начина, по който ви харесва най-много, може би у дома в спокойна обстановка, което е вашата основна нужда. Опитайте се да положите малко усилия, за да създадете най-добрата и приятна атмосфера във връзката си. А свободните представители на знака трябва да бъдат по-смели и отворени към нови контакти.

Благоприятни дни – 31.08; 01.09.

Бъдете внимателни – 02, 03.09.

Водолей – На работа ще участвате в създаването на приятелска и спокойна среда. Бъдете внимателни относно финансовите си планове. Не е препоръчително да инвестирате в непроверени и рискови бизнес начинания. Биха могли също да възникнат затруднения в сътрудничество, недоразумения с най-близките колеги, както и проблеми с документи и организация. Възможно е да получите приятни изненади от партньора, но вие смятате, че това не е достатъчно или че е неискрено от негова страна. Необвързаните, които търсят истинската любов, могат от своя страна да разчитат на своята енергия и красноречие, за да съблазняват.

Благоприятни дни – 02, 03.09.

Бъдете внимателни – 29, 30.08.

Риби – В този период доминират вашите организационни умения, бързина на вземане на решения и рационалност, добра комуникация с колегите и вие се превръщате в основна движеща сила. За предпочитане е обаче да не се претоварвате. Променливо ще е здравето, проблеми с имунитета и възможни дребни храносмилателни проблеми. Действате според емоциите и това може да ви струва много по-късно. Чувствате, че напоследък животът ви е заседнал и се лутате на едно място. 

Благоприятни дни – 28.08.

Бъдете внимателни –31.08; 01.09.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.