Седмичен хороскоп от 9 до 15 октомври

Астро-аспекти

На 9 октомври Марс квадратура Плутон

На 9 октомври Венера преминава в знак Дева

На 9 октомври Венера съвпад с Лилит

На 10 октомври Венера опозиция Сатурн

На 10 октомври Плутон става директен

На 12 октомври Марс влиза в знак Скорпион

На 13 октомври Марс тригон Сатурн

На 14 октомври Слънчево затъмнение в знак Везни

Луната през седмицата се движи през знаците – Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 11, 13, 14, 15 октомври

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 10, 11, 15 октомври

„Луна без курс“ – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

10.10. 12:38 – 10.10. 15:03
12.10. 23:11 – 13.10. 03:23
15.10. 10:02 – 15.10. 14:05

Овен – Добра седмица за физическа активност, творчески начинания и личен живот.  Ще можете да се насладите на изобилие от впечатления. Вие сте пълни с планове и сили за тяхното изпълнение. Вашият боен дух и постоянство са впечатляващи. Решенията, които вземате интуитивно, ще са успешни. Нещата ви се получават сравнително добре. Доволни сте от себе си и от живота. Управлявайте енергията си разумно. Двойките се наслаждават на приятна фаза в отношенията си. Предстоят ви красиви и романтични дни, така че се радвайте колкото можете. 

Morkadis

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 13, 14

Телец – Няма да сте много активни тази седмица. Марс и Плутон се срещат в квадратура. Чувствате се претоварени и постоянно провокирани. По-добре си поемете дълбоко въздух, преди да изпускате гнева си. Материални трудности могат да възникнат в резултат на неочаквани и непланирани разходи. Това не е подходящият момент за пазаруване, тъй като много покупки могат да се окажат некачествени или малотрайни. Ако сте във връзка, вероятно общувате много добре в момента, но се усеща лека липса на еротично привличане. Необвързаните предпочитат само да се забавляват, вместо да търсят сериозно обвързване.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 8, 9, 15

Близнаци – Възможностите, които се отварят пред вас са големи, така че е ваша отговорност да решите какво и как ще приемете. През този период генерирате невероятни идеи, както и изразявате интересни мисли. Лесно можете да се справите дори с вай-неочакваните проблеми. Въпреки че разчитате на сигурността повече от всякога, сте готови да поемате рискове. Трябва да излизате по-често на чист въздух, защото природата е източник на енергия за вас. Може да започнете да се държите доста капризно и твърде взискателно в любовта. Опитайте се да бъдете възможно най-дипломатични в общуването.

Благоприятни дни – 8, 9, 13, 14

Бъдете внимателни – 11, 12

Рак – Седмицата може да е трудна за някои от вас. Старайте се да избягвате напрегнати и конфликтни ситуации. Много е важно да намерите начини да се отпуснете, да излезете от емоционалното напрежение. Възможни проблеми с дома и семейството, може да се появи необходимост от домашни ремонти, близки да се нуждаят от вашата подкрепа или вие от тяхната. Хороскопът ви препоръчва повече разходки, медитация, ароматерапия, творчески занимания. Ако тръгвате да пътувате, не забравяйте да проверите техническото състояние на личния си автомобил.

Благоприятни дни – 11, 12, 15

Бъдете внимателни – 13, 14

Лъв – Тази седмица ще бъдете изпълнени с енергия и ще я разпространявате навсякъде около себе си. Ще бъдете съсредоточени върху завършването на започната работа.  Готови сте да направите крачка напред и да извършите някои промени. Вие сте амбициозни, ентусиазирани и пълни с идеи. Двойките изпитват ново усещане за сплотеност и знаят как да си осигурят разнообразие в ежедневието. Сега нещата вървят добре, защото лоялността и доверието са лесни за вас. С опасния си чар и тактично поведение ще привлечете симпатиите на другите хора.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 8, 9, 15

Дева – Външните обстоятелства могат да възпрепятстват реализирането на вашите идеи, така че е по-добре да не планирате важни неща към този момент. Настроението е променливо, възможни здравословни проблеми или неразположение, липса на енергия – това е, което може да ви очаква през първата половина на седмицата. Старайте се да преминете през това време спокойно. Паричните разходи могат да накарат мнозина активно да потърсят нови финансови ресурси и източници на допълнителни приходи. 

Благоприятни дни – 15

Бъдете внимателни – 11, 12

Везни – Това е подходящият момент да затвърдите позицията си, да създадете нови полезни контакти. Не смесвайте професионалните и лични интереси. Това е особено важно за тези, чиято работа изисква комуникация, многобройни контакти с различни хора. Понякога е наистина опасно да се ръководите от вашите харесвания и антипатии, когато се занимавате с делови въпроси. Слънцето във вашия знак ви прави очарователни и харизматични. Ще имате повече енергия и нови идеи. Колкото повече творчески и креативни импулси намирате във вашата работа, толкова по-мотивирано работите.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 13, 14

Скорпион – Седмицата може да бъде много благоприятна за вас и дори минимални усилия могат да доведат до значителни резултати. Ще бъдете енергични, активни, креативни. Колкото повече действия и разнообразие внесете в ежедневието си, толкова по-добре ще се чувствате. Силните импулси ви вдъхновяват да развиете по-изтънчена еротичност и страст. Вашият сексапил е много добре приет и въздействащ върху партньорите ви. Сега може да покажете още веднъж защо имате репутация на най-страстните съблазнители на зодиака. 

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 8, 9, 15

Стрелец – Ситуации, които доскоро ви изглеждаха объркващи, ще станат по-ясни. Обстоятелствата могат да допринесат за реализирането на вашите планове. Преди да вземете решение, обмислете внимателно всички опции за развитието на събитията, анализирайте възможностите си, опрете се на предишния си опит. Бъдещето обещава да бъде розово, но ще изисква известни усилия. Лесно ще намирате общ език с околните. Вашите компетентни действия ще повишат доверието във вашата работа.

Благоприятни дни – 8, 9, 13, 14

Бъдете внимателни – 11, 12

Козирог – Седмицата ще е спокойна и продуктивна. Мнозина са подготвили вече почвата си, остава само да се поставят акцентите и да се свържат всички части на пъзела в едно. Звездите препоръчват да бъдете изключително внимателни и предпазливи в отношенията си с бизнес партньори и клиенти. Важно е да избягвате претоварване, както емоционално, така и физическо. Отношенията в семейството ще са по-меки и хармонични. Можете да планирате малки семейни пътувания, срещи с приятели, някои интересни неща. 

Благоприятни дни – 11, 12, 15

Бъдете внимателни – 13, 14

Водолей – Седмицата е добра за завършване на това, което сте започнали по-рано. При реализирането на плановете ви могат да възникнат различни препятствия. Опитайте се да запазите спокойствие във всяка ситуация. Онези, които са готови сериозно да работят, да преодоляват възможни препятствия, да пожертват нещо, ще получат видими и много положителни резултати. Но ако сте мързеливи, няма да се случи нищо лошо, но едва ли може да разчитате на нещо добро.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 8, 9, 15

Риби – Преобладава влиянието на положителните тенденции, въодушевено поемате нови неща или се връщате към стари, които преди това не са били изпълнени. През този период е важно да планирате всяка своя стъпка. Необходимо е стриктно спазване на правилата за безопасност. Нужно е да прекарвате повече време у дома или на спокойни места, където да се чувствате сигурни и в безопасност. Можете да направите приятни покупки, които ще подобрят настроението ви. Не са изключени и любовни преживявания, които предпочитате да запазите в тайна.

Благоприятни дни – 15

Бъдете внимателни – 11, 12

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.