Синьо суперлуние в Риби

На 31 август в 04:36ч е второто пълнолуние (синьо суперлуние) за месец август, което се случва в знак Риби.

Суперлуна възниква, когато пълната Луна е в най-близката си точка до Земята, увеличавайки нейната яркост и влияние върху нас. Изразът „синьо“ е просто начин за обозначаване на второто пълнолуние в рамките на същия месец. Иначе не е свързан цвета с Луната.

Пълнолунието винаги е емоционална интензивна фаза, кулминационния момент на лунния цикъл, когато енергиите са се натрупали и достигат своя връх. Време е да намерим баланс между външния и вътрешния свят, позволявайки на пълнолунието в Риби да освети и най-тъмните кътчета на нашата душа.

Пълнолунието в Риби не е подходящо за монотонна работа, свързана с анализи, изчисления, отчитане на данни. Концентрацията на вниманието е намалена, възникват трудности при усвояването на информацията, възможни са грешки и неточности. Времето е благоприятно за творчески проекти.

Енергията на това пълнолуние може да засили интуицията, чувствителността, но и да доведе до дълбоки емоционални проблеми. Трябва да обърнем внимание на духовната страна на нещата, да потърсим вътрешен мир. Риби са силно чувствителен и състрадателен знак. Известни със своята мечтателна природа и склонността си да се изгубват в свят на фантазии и идеализации, затова много е важно да не се отдалечаваме много от реалността.

Съвпада на пълнолунието със Сатурн може да ви накара да почувствате ограничения в различни области. Планетата създава пречки, които ни водят към зрялост. Сатурн, суровият учител, призовава към реализъм и повече отговорност. Бъдете внимателни към думите си и начина, по който се изразявате, тъй като това, което казвате, ще има тежест и последствия.

Добрата организация е ключът към отварянето на вратите, които водят към мечтите!

Пълнолунието в Риби може да донесе известни притеснения през следващите две седмици. През следващите няколко дни може да се почувствате малко уморени, по-чувствителни и дори малко меланхолични. Може да сте притеснени и нервни по всякакви, дори и най-незначителните причини. Тъга, копнеж, сълзи – настроение, което напълно подхожда за този период. Може да се почувствате малко потиснати, нуждаещи се или претоварени. Не позволявайте на предизвикателствата да ви съборят. Пазете се от стрес и претоварване. Грижете се добре за здравето си.

Риби е дълбоко духовен знак. Възможно е да почувствате призив да се свържете с божествените сфери. Може да се посветите на духовни практики, медитации, съзерцание, творческо себеизразяване, да оставите душата ви да се рее свободно.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.