Смразяващо: Огромен метеор се разби в Турция (видео)

Голям метеор падна в югоизточната част на Турция. Жители на пет турски провинции са станали свидетели на падането на светещ космически обект, съобщава местният канал НТВ.

Метеорът падна на 2 септември 2023 г. приблизително в 20:15 местно време. Забелязан е в провинциите Диарбекир, Малатия, Ерзурум, Елазиг и Газиантеп в югоизточна Турция. Кадри на синкаво-зелен обект, летящ към повърхността, веднага станаха се разпространиха в социалните мрежи.

Обектът се разпадна на няколко части, преди да достигне Земята. Първоначално небето на Турция беше изпълнено с ярка светлина поради горящи отломки, а след това отново стана напълно тъмно. Турските власти все още не са коментирали инцидента.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.