Хороскоп за септември

Овен – Скъпи Овни,  очаква ви един хубав и вълнуващ месец. Вятърът на обновлението сега духа зад гърба ви. Въпреки че тази ситуация е вълнуваща, сега от вас зависи да дефинирате добре целите си. Тъй като имате чувство за отговорност, това не трябва да ви притеснява твърде много. Отличен период за преместване или смяна на работа. Ще преодолеете всичките си несигурности.

Това е благоприятен момент да изложите идеите си, да споделите творенията си с други и да пуснете в света проектите, върху които сте работили. Големите идеи понякога не съвпадат с малките детайли; така че дръжте фокуса си върху по-голямата картина. Но с нарастващото количество ретроградна енергия, вливаща се в нашето космическо небе, може да водите трудна битка, за да доведете нещата до точката на завършване.

Въпреки че промяната на курса няма да е внезапна, някои от вашите близки вероятно ще забележат промяна в състоянието на ума ви. Трябва да бъдете подкрепяни в този процес на еволюция. Не поемайте риска да привлечете нови проблеми. Не контролирайте и не се оставяйте да бъдете контролирани; единственото нещо, от което се нуждаете, е дисциплина.

Започва нов романтичен цикъл. Любовният ви живот ще се подобри през този период, ако говорите по-откровено с партньора си. Комуникацията ще бъде ключова за укрепването на връзката ви. Изслушвайте партньора си и изразявайте своите нужди. Време е за компромиси и това е отговорът на всяка потенциална дилема. Избягвайте егоизма, чувствайте повече и мислете по-малко. Стара връзка може да се върне в живота ви и може да бъдете изправени пред предизвикателството да решите дали искате или не искате да тръгнете по този път отново. Ако сте необвързани, може да ви е трудно да изразите силни чувства към човека, който харесвате.

Телец – Скъпи Телци, през септември започвате нов цикъл, в който изглеждате по-добре, чувствате се по-добре и следователно привличате по-добри неща към себе си. Има индикации, че ситуацията около вас ще се промени и ще имате поле за маневриране; можете да промените посоката на вашия резултат. Бъдете адаптивни. Ако сте постоянно разсеяни и усещате спад в концентрацията, време е да се съсредоточите. Увереността е ключът към успеха. 

Звездите ви съветват да определите още по-точно целите, които искате да постигнете. Но ви предупреждават за опасностите от импулсивността. След като приключите всичко, което трябва да направите като подготовка, е време да предприемете действия. Предвид вашия ентусиазъм и силата на характера ви, зъбните колела на вашия успех трябва бързо да си дойдат на мястото. 

Очаква ви вълнуващо бъдеще! От вас зависи да се възползвате от тези добри вибрации, за да получите това, което искате. Не подценявайте важността на изслушването и комуникацията. От най-обща гледна точка обърнете внимание на съветите, които дават близките ви. Тъй като човешкият опит е универсален, би било жалко човек да се лиши от излишък на мъдрост. 

Забелязвали ли сте някога колко лесно може да поставите каруцата пред коня? В живота обаче нищо не е по-опасно от бързането, особено когато сме изправени пред избор, който може дълбоко да разстрои ежедневието. 

В дългосрочен план планетното влияние може например да се прояви в повишена нужда от сигурност. Благодарение на тази мистерия краткотрайните удоволствия вече няма да ви интересуват толкова, колкото преди. Отдавате по-голямо значение на вашите основни цели, присъщи на вашата материална стабилност, вашето здраве и вашата сантиментална реализация. Това се казва да имате усет за приоритети!

Близнаци – Скъпи Близнаци, за вас септември ще бъде месец, пълен с предизвикателства и препятствия. Време  е да се адаптирате към промените.  Имайте предвид, че има външни фактори, които не са под ваш контрол, така че се съсредоточете само върху това, което можете да контролирате.

Що се отнася до кариерата ви, препоръчително е да намалите скоростта и да се организирате правилно, защото в противен случай няма да постигнете всичко, което сте си поставили за цел. Внимавайте обаче, особено през първата половина на месеца, да не изпаднете в монотонност, тъй като това може да предизвика демотивация за изпълнение на планираните задачи. Събуждат се нови идеи и планове през втората половина на месеца. Планирайте и подгответе всичко, което е важно за вас.

Много е важно да си поставите приоритети и да отхвърлите всичко, което ви създава стрес и безпокойство. Всичко е наред, трябва само малко почивка и нов, по-продуктивен график, според който да изпълнявате всички важни задачи. Ще бъдете в добро здраве, ако успеете да освободите напрежението. Добър вариант са масажните сеанси през месеца, за да можете да се почувствате добре.

Възможни са неочаквани повреди на колата или на техниката в дома. Много е важно да контролирате думите си и да се въздържате от критики към близките си. Ако не сте готови да отстъпите и да направите компромиси, ще ви бъде особено труднообщуването.

Избягвайте излишни кавги с партньора си, ако имате връзка. Когато сте имали лош ден, останете сами или излезте да се разходите сред природата. Можете да изхвърлите отрицателната енергия чрез тренировка във фитнеса или друга физическа активност, тъй като партньорът ви няма да разбере внезапните промени в настроението ви. Използвайте септември, за да подновите стари приятелства, защото през месеца хора от близкото минало могат да се върнат във вашия живот. Необвързаните представители на знака имат склонност към бързи промени и внезапно започване на връзка.

Рак – Скъпи Раци, време е да съберете смелост и да вземете нещата в ръцете си! Трудно ви е понякога да разберете какво наистина искате дълбоко в себе си. Жалко, защото очевидно притежавате неоспорими качества, които ще трябва да се научите да използвате по-разумно в бъдеще. Главата ви е пълна с идеи, но страховете ви често ви пречат да ги изразите или започнете. Поради това понякога възниква известно разочарование. Въпреки това, ще ви отнеме много малко, за да се решите да направите крачката и да успеете да освободите тази гигантска творческа сила, която лежи в латентно състояние във вас.

Morkadis

Предстои нова възможност да ви се предостави. Приемете я, само ако наистина отговаря на вашия житейски проект. Със сигурност не искате да се включите в проект, който противоречи на вашите ценности. В живота не всички промени са добри за предприемане. Участвайте само в добрите битки. Що се отнася до парите, трябва да се внимава повече, за да избегнете харченето за нещо, което не си струва цената.

Ако имате вече връзка, за да процъфти, трябва да я преоткриете отново с времето. Направете си труда през септември да внесете добра доза новости в отношенията си и изобщо в ежедневието си.

Миналото може да почука на вратата ви. Възможно е да мислите повече за човек, който вече не е наоколо. Или някой, с когото някога сте имали по-близки отношения, може да се появи обратно в живота ви. Може да се случи така, че вратата, която сте мислили, че сте затворили, сега трябва да се справите отново с това. 

Ако пък сте необвързани и търсите нова любов, то звездната ви карта подсказва, че има големи шансове. Изпробвайте силата си на съблазняване и очаквайте включване от отсрещната страна. Звездите ви насърчават да изследвате полето на новите възможности и да оставите комфорта на рутината за известно време. Винаги има време да се върнете обратно в пашкула си. Невъзможно е да дадете най-доброто от себе си, когато постоянно сте изложени на едни и същи условия.

Лъв – Скъпи Лъвове, септември идва с чувството, че можете да разчитате само на себе си без подкрепата на другите на емоционално и финансово ниво, но много преди края на месеца това чувство ще е намаляло значително. Ще търсите повече приходи, но също така ще е добре да внимавате с разходите, особено какво правите, за да си прекарате добре. 

Периодът несъмнено е свързан с идеите за промяна. Месецът ще изисква от вас съзнателни усилия и енергична активност. През следващите седмици не се колебайте да почукате на нови врати и да предложите услугите си. Имате много качества, които са особено добре разгърнати в професионален аспект. Способността ви да създавате връзки ще ви помогне да поемете нови отговорности. 

Имате забележителна сила на характера, но също и вашето неистово желание да водите пълноценен и завършен живот. Надарени сте с голям ентусиазъм, въпреки трудностите, които понякога може да срещнете. И в добри, и в лоши времена никога не сте се отказвали. Очевидно трябва да продължите напред и се чувствате готови да оставите завинаги това, което е в миналото. 

Вие сте ярки личности, привлечени от живота и неговите многобройни радости. Докато някои смятат, че чашата е наполовина празна, вие предпочитате от ваша страна да разработите стратегия, за да я напълните изцяло. Имате вродено чувство за стратегия, което ви позволява да се проектирате спокойно в бъдещето си. Вие сте създадени да разгръщате енергията си във времето. Съветите на вашите близки ще ви помогнат да не слагате каруцата пред коня. Малко умереност никога не наранява никого! 

Социалният ви живот също ще се оживи през следващите седмици, въпреки че трябва да отделите време и за уединение и почивка.

Дева – Скъпи Деви, този месец носи ново начало и положителни трансформации. Колелото на късмета ще се завърти и за вас. Ясно е, че в ежедневието ви ще задуха нов вятър. Ваше задължение е да вдигнете платната си, за да напуснете уютния комфорт на рутината си възможно най-бързо. 

Кариерата ви показва обещаващи развития този месец. Останете фокусирани и отдадени на целите си. Поемете инициативата и покажете уменията си.  Вашите бизнес начинания изискват внимателно планиране и организация. Оценявайте възможностите и вземайте информирани решения. Сътрудничеството и партньорството носят растеж и успех. Ако искате да отделите част от капитала си за бизнес начинание с нов бизнес партньор, не забравяйте да проверите отново честността на тези, с които се предполага, че имате работа, тъй като може да не видите инвестицията си отново в скоро време.

Дайте приоритет на грижата за себе си и цялостното благополучие този месец. Поддържайте здравословен начин на живот. Участвайте в дейности, които ви носят радост и релакс, защото е важно и емоционалното здраве. 

Можете да очаквате изключителен период на разцвет както във финансовото, така и в емоционалното си състояние. Това благоприятно време ще ви донесе чувство на изобилие и удовлетворение, различно от всичко, което сте изпитвали от известно време. Време е да грабнете момента и да се възползвате максимално от този благоприятен период. 

Общувайте открито и честно с близките си. Подхранвайте връзките си и решавайте мирно всякакви конфликти. Ако сте във връзка, септември обещава спокойно и проспериращо време с партньора ви, характеризиращо се с взаимно разбиране и простота при решаването на всякакви проблеми. Необвързаните представители на знака могат да намерят смислена връзка или запознанство.

Везни – Скъпи Везни, началото на септември носи нестабилност на деловия фронт. Плановете ви ще се развиват в променлив ритъм. Въпреки че всичко може да изглежда добре от една страна, има нещо, което не позволява всичко да върви гладко за вас. Може да се нуждаете от допълнително търпение, тъй като някои промени не могат да бъдат разрешени веднага. Внимавайте да не бъдете и прекалено упорити, тъй като това може да доведе до застой в намирането на решение. Ако сте гъвкави, по-лесно ще решавате ситуации, които изискват балансиране и креативност. Бъдете практични и рационални, така по-лесно ще преодолявате всички предизвикателства.

Този месец насърчава саморефлексията и личностното израстване. Прегърнете новите възможности и излезте от зоната си на комфорт. Доверете се на интуицията си и предприемете решителни действия. Положителните промени са на хоризонта.

Трябва да сте внимателни в сферата на финансовите сделки, защото може да възникнат неочаквани ситуации.

Във връзката може да има монотонност и нервност. Организирайте съвместни излизания, събирания и пътувания, за да възстановите положителната енергия в отношенията си. В средата на месеца може да възникнат дребни напрежения, но ако и двамата погледнете по-трезво и ясно на общите проблеми, ще успеете да ги преодолеете. Откритостта и подкрепата един към друг ще допринесат за подобряване на отношенията ви. През втората половина на месеца нещата ще се подобрят значително. Време е сериозно да обмислите да поставите връзката си на по-стабилна и положителна основа. Поемете инициативата и направете промените, от които се нуждаете. Свободните Везни могат да се срещнат с интересен човек през месеца, но може да изпаднат в странна емоционална ситуация.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, хороскопът ви за септември показва щастливо предзнаменование. С оглед на наличните сили е вероятно да постигнете значителен сантиментален или професионален напредък. Вие ще проявите съвсем нов ентусиазъм и непоколебима решителност. Далеч от това да се оставите да бъдете обезсърчени от скорошните си трудности.

Противно на това, което понякога мислите, вие сте перфектно подготвени да се справите с предизвикателствата, които животът ще ви представи. През следващия месец има малък шанс някой да се опита да подкопае вашите постижения. Твърде сте привързани към ситуацията си, за да се оставите да бъдете превзети толкова лесно! 

Тъй като имате много идеи, е много вероятно някои от тях да имат голям успех.  Голяма е важността на непредубедеността и умствената гъвкавост. Не следвайте сляпо пътната си карта, дайте воля на творческата си мисъл и приемете добродетелите на промяната. Определете приоритетите си и се фокусирайте предимно върху най-важните задачи. Финансовите въпроси все още заслужават специално внимание този месец. Въпреки многото си отговорности, никога не правете грешката да пренебрегвате основните си нужди.

Ако сте във връзка, очевидно ще се стремите да вдъхнете нов живот на отношенията си, като предложите на партньора си да излезете от зоната ви на комфорт заедно. Любовта е нежно цвете. Грижете се за него ! 

Животът е пълен с изненади и предизвикателства. Ваше задължение е да се възползвате от възможностите, които непременно ще ви се открият. През месеца ще бъдете по-отворени от всякога към промяна. Когато ви се предостави възможност за растеж, не поглеждайте встрани. Никога не придавайте твърде голямо значение на това, което хората ще кажат.

Стрелец – Скъпи Стрелци, през септември вашето чувство за хумор, креативност, образование и комуникация отварят вратите към много добри неща. Нараства вашето желание да продължите напред, вашия ентусиазъм, но също и вашата нужда от сигурност. 

Може да се окажете водени от нетърпеливо желание да направите нещо; но без добре дефинирана цел, може да сте склонни към необмислени действия и да си навлечете проблеми. Не летете твърде високо или твърде далеч – избягвайте рискованите ходове, прибързаността, прекомерната самоувереност, че нищо не може да се обърка или просто безразсъдното поведение. Може да ви дебне някаква опасност от засада или възможно нараняване. Поемането на големи рискове, спекулации трябва да се избягват. 

Внимавайте да не прекалите, защото  ефектът на Марс във Везни е смесица от борбеност и агресия и понякога е лесно да се увлечете от лека свръхреакция. В този период може да сте по-чувствителни към несправедливости, към атаки (истински или предполагаеми) срещу вашата личност, към това, което смятате за заплаха за вашата идентичност. Планетата в астрологията символизира  гнева: тази емоция, която идва от усещането за незачитане на някои от основните ни нужди и права. Не си мислете и не се опитвайте да оправите всички проблеми и нередности на света.

През месеца е необходимо да си подсигурите по-редовен сън и прекарване на малко повече време сред природата. През втората половина на септември притокът на енергия е по-голям и настроението ви ще бъде по-добро.

Пригответе се за един особено приятен месец, най-вече от емоционална гледна точка! Сърцето ви ще вибрира в синхрон с новите преживявания. Във връзката ви може да бъде наложена нова динамика. Ако все още сте сами, вашата сродна душа може да бъде по-близо до вас, отколкото си мислите. 

Козирог – Скъпи Козирози, не се учудвайте, ако през септември скоро зад гърба ви задуха вятърът на обновлението. Животът на мнозина е на път да претърпи голям обрат. Ако не искате да пропуснете лодката, със сигурност ще бъде въпрос на бързо вземане на решение, слушайки сърцето си, разбира се, но също така и обръщайки внимание на съветите на вашите близки. 

Старите ви грижи ще ви се струват много далечни и съзнанието ви ще е заето само с плановете ви за бъдещето. Имате визия за изпълнението им и няма да позволите на никого да ви пречи.

Скоро може да се състои много важна среща. Всичко подсказва, че ще окаже по-голямо влияние върху материалното ви състояние, отколкото върху любовния живот. Ако искате да се състои и възползвате от предимствата, трябва да напуснете уютния пашкул на рутината си и да изследвате нови хоризонти. За да се възползвате максимално от потенциала си, важно е да  излизате толкова често, колкото е необходимо в нови среди. Сигурността е добра, но откритията са още по-добри! 

Късметът ви е на път да се промени, особено в сантименталната област, но с малко побутване от ваша страна. Ако имате партньор, вдъхнете нов живот на връзката си. Положете усилия да се измъкнете от рутината. Опитайте да промените определени аспекти от живота си заедно, идете на романтично пътуване например; на мястото, където сте се запознали и имате хубави спомени. Ако сте необвързани, сега е моментът да се насладите напълно на удоволствията на живота и да поставите нови основи. Въпреки желанието ви да продължите напред и да срещнете някой, който ще ви обича такива, каквито сте, не очаквайте обаче веднага да срещнете сродната си душа. Изживейте пълноценно новите си срещи и новите си преживявания, без да се опитвате прекалено много да се проектирате.

Водолей – Скъпи Водолеи, през септември ви очаква по-добро бъдеще. Няма да ви липсва нито енергия, нито желание да разширите кръгозора си и да се стремите да реализирате желанията и амбициите си. Не пропускайте своя шанс! 

През първата десетдневка често ще трябва да действате прагматично, а понякога дори авторитарно, за да защитите своите професионални позиции и материални интереси.  Някои от вас ще получат оферта за по-висока позиция и по-добро заплащане, но и повишаване на отговорностите и задълженията едновременно с това.

Звездният ви хороскоп свидетелства за добрите възможности, с които ще се сблъскате през идните седмици. За да не съжалявате за решенията си, отделете време, за да дефинирате ясно промените, към които се стремите. Малките камъчета, които ще положите обаче, постепенно ще се превърнат в солидни основи.

Вашата кариера може да претърпи положителни промени. Новаторските ви идеи ще бъдат оценени и признати. Прегърнете новите възможности и се заемете с предизвикателни проекти. Поемайте само премерени рискове. 

Идеите ви през септември, свързани с парите, могат да се окажат революционни. И ако работите в области, където креативността е от съществено значение, имате добри шансове да „ударите джакпота“.

Притежавате известна чувствителност, дори ако понякога упорито се опитвате да я скриете от близките си. Пуснете се по течението и правете това, което чувствате със сърцето си. Този период може да ви помогне да подредите чувствата си. Отпуснете се и бъдете себе си. Помнете, че бляскавите фасади скоро избледняват, но сигурните, здрави основи ще издържат изпитанието на времето!

Любовният ви живот през септември изглежда обещаващ. Ако в момента имате връзка, този месец ще ви донесе усещане за спокойствие и стабилност без никакви конфликти. Именно това е, от което се нуждаете, за да се чувствате сигурни и спокойни. Звездите предлагат да добавите нотка романтика към поведението си, което ще се хареса на партньорите ви.

Риби – Скъпи Риби, септември носи вдъхновение и нови перспективи. Месец, който може да ви вземе много, но и да ви даде много. Прегърнете възможностите за лично израстване и себеизразяване. Доверете се на инстинктите си и мислете извън границите си. Останете фокусирани върху целите си и оставете уникалните си качества да блеснат. 

Този месец носи креативност и емоционална дълбочина. Опрете се на интуицията си и следвайте страстите си. Бъдете верни на себе си и оставете въображението си да ви води към успеха. Не правете грешката да останете затворени в уюта на малките си навици. Светът има толкова много да ви предложи. Би било жалко да не се възползвате. Внимателно обмислете всички възможности, които се откриват пред вас; с упорит труд и обмислено вземане на решения ще можете да постигнете успеха, който желаете. 

През септември ще се поддавате твърде много на чувствата, емоциите си, ще говорите открито и ще изразявате всичко, което мислите, въпреки че не винаги нещата са такива, каквито изглеждат. Има опасност субективните усещания да замъгляват истината, а идеалните ви представи да ви откъснат от реалността. 

За да останете спокойни, ще ви трябват моменти, които да посветите на себе си, на вашето лично и психическо благополучие. От съществено значение е да правите неща, за да се отпуснете и да премахнете всички напрежения от себе си.

Този месец насърчава откритата комуникация и емоционалните връзки.  В сферата на любовта нещата ще останат стабилни, без значителни промени или проблеми. Двойките ще продължат рутинното си темпо без големи радости. Укрепете връзките си с любимите хора чрез разбиране и компромиси. За необвързаните представители на знака обаче предстои вълнуващ месец, изпълнен с възможности за запознанства с нови хора.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.