10 удивителни картини от природата

Спирали, концентрични кръгове, причудливи форми, удивителна хармония. Природата често ни изумява с естествената си красота, но британския художник Джеймс Брънт съумява да открие нови и уникални начини, за да ни я представи. Той създава впечатляващи произведения на изкуството само с материали от природата, които намира в района на дома си в Йоркшир.

В композициите му най-обикновените камъни и клечки по магичен начин придобиват причудливи форми, изумителни със своята сложност, прецизност и колорит. След като завърши поредното си произведение, Джеймс го фотографира преди природата отново да го вземе в обятията си.

Художникът обикновено споделя снимките на своите картини в социалната мрежа и често има навика да приканва почитателите си да се включат при създаването на следващата му оригинална картина от природата. Така че, ако имате път към Йоркшир, Англия, непременно потърсете този удивителен човек, за да станете част от невероятното изкуство, което създава.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

10а

инфо: 10te.bg

Вижте още:

Народните поверия за растенията в двора, някои от тях носят смърт

11 отровни растения, които е по-добре да не доближавате

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Животът на Земята не би бил възможен без гъбите

Най-великолепните дървета в света

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.