3 начина да привлечете късмет с помощта на обикновен прозорец

прозорец

Привличането на добър късмет не е просто ритуал, който ни помага да постигнем това, от което се нуждаем. То включва мощни послания, които започват да взаимодействат с потока на енергия в пространството, като влияят върху отклика на нашите действия.

Възможно е да привлече късмет по различни начини: с помощта на шептене, създаване на амулети и талисмани, чрез силата на мисълта. Въпреки това има няколко по-ефективни и доста прости начини да получите подкрепата на капризната съдба. За го да направите, ще ви трябват увереност и искрено желание да постигнете необходимото.

Първи метод

На сутринта измийте прозореца в спалнята. В същото време можете да си припявате любимата си мелодия, да слушате музика и в никакъв случай да не преминавате към това занятие в лошо настроение. Когато завършите почистването на прозореца, отворете го и кажете:

“Прозорецът се измива с любов и привлича любов. Моят късмет минава през него. Прозорецът отварям – късмета в дома си пускам.“

Отваряйте прозореца си по-често и повтаряйте думите. Този ритуал има специална сила сутрин, когато току-що са се появили слънчевите лъчи и небето е боядисано в деликатни розови нюанси.

Втори метод

Изрежете сърце от червена хартия, украсете го с мъниста, лентички или панделки по ваш избор. Прикрепете сърцето към стъклото, така че да може да се вижда от улицата. Говорете с него:

“Любов в къщата, любов около къщата. Късмет, ела, донеси щастие на къщата. Остани с нас, забавлявай се и се весели.”

Трети метод

От зелена хартия изрежете правоъгълник, голям колкото банкнота. Напишете върху него от колко пари имате нужда. Концентрирайте се и напишете сумата, която ви е необходима за решаване на основните задачи. Прикрепете го някъде, така че да сочи към югоизток. Според Фън Шуй, тази конкретна зона е отговорна за финансовото изобилие. Изречете думите:

“Всеки ден ще ми бъде добре. Парите няма да напуснат дома ми, винаги ще намерят начин да се върнат.“

Всеки ден повтаряйте тези думи, преди да започнете да харчите пари и късметът няма да ви напусне. За по-голям ефект, прикрепете монета към хартия с тиксо, така че паричната енергия винаги да бъде активна.

инфо: bukvarche.com

Morkadis

Вижте още:

Прозорците притежават скрита магия. Ето как да я активирате

Сложете 2 зарчета в джоба си и вижте какво ще се случи

Фън шуй специалисти: Ето как да привлечете любов и богатство

Кристалите, с които ще привлечете любовта

Носител ли сте на отрицателна енергия

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.