5 важни точки от законите на кармата

съдба

Може да не вярвате в прераждането, но законите на кармата работят по удивителен начин, в който рано или късно ще се убедите

Законите на кармата не са концерт по желание, те работят за всички по земята, но някои предпочитат да си затварят очите за тях.

Ще изредим пет от тях, които са нещо като стартова точка за всеки, тръгнал по пътя на духовното. Не е нужно да се превръщате в гуру, за да сте в час с законите на кармата.

Това ще ви бъде от полза дори в сивото ежедневие, а освен това ще подобрите живота си.

Не вярвате ли?! Тогава опитайте!

Каквото сееш, това жънеш

Знаете я тази приказка, абсолютно е валидна при законите на кармата. Това са причина и следствие, които са толкова взаимосвързани, че не е нужно дори да бъдат обяснявани.

Ако целим да сме щастливи, обичани и да имаме определени неща, ние трябва да се почувстваме по този начин, все едно сме част от тях. Така, каквото пратим като мисъл и нагласа, това ще се връща към нас от Вселената.

Създаването

Ние сме преки участници в живота, той не се случва сам по себе си, ние сме създателите. Едно цяло сме с всичко, което ни заобикаля, а то реагира на вътрешното ни състояние.

Ако искаме дадено нещо да присъства в живота ни, то трябва да се обградим с него, а настройката ни е от изключително значение.

Смирението

Докато не приемем това, което не ни харесва, то няма да спре да ни съпътства. Ако винаги в отсрещния виждаме враг или човек, който е с основно негативни черти, то ние никога няма да вдигнем нивото и вечно ще циклим около проблемите си.

Промяната идва от нас

Morkadis

Никой не може да избяга от себе си, израстваме благодарение на вътрешния си порив.

Нищо около нас не е способно да се промени, ако ние самите не се променим, средата ни ще си остане същата, ако упорстваме и не излъчваме промяната. Нещата се случват отвътре-навън, а не обратното!

Отговорността

Ако нещо куца в живота ни, значи куца в нас.

Тази част от законите на кармата е продължение на предходната – ние носим отговорност само за себе си, разполагаме само със самите себе си и може да властваме само над това. Всичко около нас е отражение.

Ние го отразяваме, то ни отразява. Универсалната истина е такава, а от вас зависи дали ще я прозрете навреме или дълго ще се лутате в тунела без светлина.

Необходимо е да вземем нещата в свои ръце и да се научим да поемаме отговорност за тях, не да обвиняваме другите, обстоятелствата и съдбата.

инфо: chudesa.net

Вижте още: 

ВЕЧНИТЕ ЗАКОНИ НА ВСЕЛЕНАТА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.