5 съдбоносни предчувствия, които никога не бива да игнорирате!

съдба

Ако искате да се научите да забелязвате знаците на Вселената, трябва да слушате интуицията си. Тези 5 предчувствия никога не трябва да игнорирате – те са съдбоносни.

1. Радост от възможността.

Често ни говорят за това, което можем да постигнем и по този начин хората ни примамват в капан, в който започваме да живеем под тежестта на очакванията на други хора.

Вашата работа върху себе си трябва да включва търсене и преодоляване на такива ограничаващи вярвания. Можете да си помогнете в това, като обръщате внимание на всяко чувство на вълнение или емоция, които изпитвате.

Когато се появи подобно усещане си разрешете пълноценно да си взаимодействате със своите мисли и чувства. Ако тази възможност ви вдъхновява, тръгнете след нея!

И дори, ако тя не отговаря на вашите предубеждения за това кой сте, или е в противоречие със „здравия разум“ и нещо ви тласка към нея, най-вероятно ще съжалявате, ако не я последвате.

2. Усещането, че не сте здрави.

Всички ние имаме такива странни усещания, когато ни се струва, че нещо с организма ни не е наред, но много от нас само повдигат рамене и не мислят за това.

Не пренебрегвайте такова вътрешно чувство. Трябва да направите нещо за това състояние така, че да не се влоши. Това може да ви помогне да избегнете по-сериозни проблеми в бъдеще.

Може да почувствате болка на определено място, необичайни усещания или просто дразнещо усещане за дисбаланс. Тялото ви знае повече, отколкото си мислите, така че си запишете час при личния лекар.

Но е важно и да се помни, че неприятните усещания в тялото, може да се дължат и на психологически стрес, и дори да сочат към определени емоции, в зависимост от това , къде се е появил дискомфортът.

Неприятните усещания в тялото мога да възникнат не само в резултат на физическо или психическо заболяване.

Наблюдавайте и как се чувствате на определени места или с някои хора.

Ако се чувствате изцедени, усетите внезапна болка или гадене до някого, това може да е знак на Вселената, че този човек блокира вашата проява на този свят.

Morkadis

3. Чувство за опасност.

Усещането за опасност често се появява изведнъж, както когато се готвите да отидете на работа, срещате с непознат в магазина или просто се разхождате на осветено място.

Няма значение, когато у вас се е появило усещането, че сте в опасност, вземете го на сериозно и се опитайте да промените ситуацията.

Не забравяйте, че огромна част от мозъка ви заемат подсъзнателни и несъзнателни процеси, които са недостъпни за вашия съзнателен ум, така че можете да знаете много, дори и без да го осъзнавате.

Първичните части на мозъка ни са в състояние да обръщат внимание на заплахите за нашата сигурност. Тези сигнали могат да спасят живота ни.

4. Някой ви привлича.

Инстинктите, свързани с други хора, винаги заслужават внимание. Едно от тях е желанието да се помогне на някого – дори и да не разбирате защо може да се нуждае от помощ.

Може да забележите езика на тялото, или други енергийни показатели, които показват стрес. Понякога просто усещате, че знаете, че някой човек може да ви помогне да реализирате най-големите си мечти или цели.

Този човек може да ви помогне по пътя към успеха в кариерата ви, да стане ваш потенциален романтичен партньор или просто да има информация, която ще ви доведе до невероятни нови възможности.

Ако имате чувството, че с някой трябва да говорите, вежливо започнете разговор и внимавайте до какво ще доведе това.

5. Чувство за собствена правота.

Не се освобождавайте от чувството, че нещо ви подхожда, без значение колко изненадващо или внезапно (или страшно!) може да бъде. Много от най-красивите любовни истории и успехи започват с с момента на правилност, който е могъл да бъде пренебрегнат.

Сърцето ви знае кое е добре за вас и да ви насочи в правилната посока, преди мозъкът да обработи със своята логика информацията.

Забелязвайки тези сигнали, вие ще станете по-уверени в надеждността на интуицията си и ще се научите да я слушате.

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.