9 предсказания на Нострадамус за 2015-та

нострадамусПредсказанията на Нострадамус винаги са вълнували света. През годините останалите негови записки са били тълкувани, превеждани и анализирани от хиляди учени и последователи. Нека видим какво е предрекъл за 2015 година:

1. Силно земетресение в САЩ ще доведе до хуманитарна катастрофа. Така ли ще е или не, ще разберем скоро.

2. През 2015-а кризи ще засегнат Франция и Германия и ще има покушения срещу лидерите на 4 световни сили.

3. Понятието „данъци“ ще спре да съществува, а учените ще направят няколко велики открития, в частност, ще открият вечен еликсир за младост.

4. Човечеството ще открие нов способ за получаване на евтина електроенергия. Вероятно, нейният източник ще е свързан с използване на слънчева енергия. Tова ще окаже значително въздействие върху световната икономическо положение, до голяма степен ще го стабилизира.


5. Между другото, ще се подобри социалното равенство в много държави по света. Финансовата криза обаче ще продължи да се усеща. Но сега най-големите проблеми ще ги усеща САЩ, а не европейските държави.

6. Нострадамус прогнозира голямо изригване на вулкана Везувий, който се очаква да се проведе в края на 2015 и началото на 2016. Това ще бъде огромно по своите мащаби стихийно бедствие, което ще предизвика множество земетресения и Земята ще потъне в мрак за няколко дни.

7. А най-важното предсказание на Нострадамус за 2015 г. е, че в началото на този период на Земята ще се появи нов месия, който в бъдеще ще стане обединител и ще спаси цивилизацията от злото и разврата, в който хората бавно ще потъват.

8. Именно в началото на 2015 г. според Нострадамус ще се зароди нова религия, която първоначално ще се появи в Русия, но много скоро ще се разпространи и в други региони. Тази религия съвсем скоро, до 2040 г. ще стане единствената на Земята, около която ще се обедини цялото общество.

9. И последно: през първата половина на 2015 г. ще възникне сериозен конфликт в Близкия изток, а именно Иран ще обяви ултиматум на Турция и светът ще бъде на ръба на Трета световна война.

инфо: snews.bg

Вижте още: 

НОСТРАДАМУС: ПАПА ФРАНЦИСК ЩЕ Е ПОСЛЕДНИЯТ ГЛАВА НА ВАТИКАНА, ЩЕ СЕ ПОЯВИ ВТОРО СЛЪНЦЕ

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Билян 6 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.