Астро: Денят е добър за започване на нови неща

Луната е в знак Риби до 12:25ч до 18 септември.

Уязвими са ходилата на краката, да се снижи всяка физическа активност и натоварване. Да се избягва използването на вещества, които влияят на тялото – кафе, цигари, алкохол, лекарства, наркотични вещества. 

От 12:03ч до 12:25ч Луната се движи на празен ход и не е подходящо нищо да се започва. След това Луната преминава в следващия знак – Овен, където ще остане до 12:04ч на 20 септември.

Може да усещате прилив на енергия, но не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората стават лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път. Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 19:46ч

Денят на хармонията, духовното пречистване е особено добър за творческите хора. Символ на 16-ия лунен ден: Психея, пеперуда, гълъб, „стълбище към небето“, обозначаващ трудния път на изкачване. Мотото на 16-ия лунен ден е: Умереност и спокойствие.

Този ден е благоприятен, светъл и спокоен ден, особено за семейни дела, търговия, пътувания, пътувания. Денят е добър за започване на нови неща. Енергията на този лунен ден е много хармонична. Това е чист, светъл ден, много спокоен. В никакъв случай този мир не трябва да се нарушава. Поддържайте равновесието си с всички сили. Запазете спокойствие, направете корекции в старите планове.

Когато пълнолунието се падне на шестнадесетия лунен ден, тогава спокойствието и хармонията ще преобладават през следващите две седмици. Ден на чистота и истинска вяра в Бог. Това е прекрасен ден за извършване на тайнството кръщение, за сватби и за осиновяване на деца.

Емоционалното настроение на деня зависи от нас: можем както да се издигнем до разбирането за най-висшата любов към всичко, което съществува, така и да се спуснем до най-низки желания и проява на животински инстинкти. Гневните и агресивни действия, думи и мисли могат да причинят проблеми.

Това е ден с хармонична енергия. Цялата среда има балансиращ и успокояващ ефект върху нас, но само ако я прекараме в тишина и спокойствие. Ето защо на този ден не трябва да извършвате действия, които не са в хармония с атмосферата на това време: не викайте, не проявявайте агресия – можете да си навредите. Препоръчват се спокойни разходки, лека физическа активност, съзерцание на природата, спокойни и леки домакински задължения. Препоръчително е да останете в уединение поне за известно време. Много е полезно да направите всичко, свързано с почистването: измийте подовете, избършете праха, вземете душ. Трябва да се избягва сексуален контакт и да не се консумира месна храна.

Усвоява се само храна, която е наситена с положителни вибрации. А месото, както знаете, не носи положителна енергия. Сега е времето за обновяване на кръвта, така че е много полезно да ядете ястия, овкусени с куркума или да пиете мляко с куркума и копър. Хубаво е да съставите по-голямата част от менюто си от плодове и зеленчуци, както и прости супи и зърнени храни.

Прекрасен ден за молитва. Мръсотия полепнала по дрехите и конци, показват, че сте се заблудили и изгубили от правия път, слезли сте се от чистата пясъчна пътека към блатистите хълмове.

Хубаво е да прекарате този ден сред природата. Сънищата нямат никакво значение, освен едно нещо – те дават възможност да си починете от тревогите, да забравите за тях. В шестнадесетия лунен ден можете да спите през деня, това ще подобри здравето ви.

Не е подходящо да се подстригвате. Това може да повлияе на вашето здраве, предимно сърдечно-съдовата и ендокринната системи.

Следва 17 лунен ден от 19:46ч на 18 септември до 20:09ч на 19 септември

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.