На Луната има пречупени кръстове

Свастиката обаче е много по-стара от Хитлер и означава благоденствие и късмет

луна


Снимки от Луната, на които се виждат пречупени кръстове, предизвикаха спорове между учени и окултисти. На фотосите се вижда свастика в кратер близо до южния лунен полюс Шрьодингер; съобщава електронното издание Рlaneta.moy.su.

Учените са озадачени от откритието, а уфолозите твърдят, че пречупените кръстове доказват същестуването на извънземен разум. Находката породи и въпроса дали нацистите, които използвали символа от 1930 до 1945 година, не са летели до Луната в края на Втората световна война. От друга страна обаче свастиката е символ с хилядолетия по-стар от Адолф Хитлер и Третия райх. Той се е появил в зората на човешката цивилизация в Централна Азия и Северна Индия и е съпътствал навсякъде индо-европейските народи по пътя на тяхното преселение.

Посредством будизма свастиката навлиза и в Китай и Япония. В Индия начупеният кръст е все още символ на благоденствие, щастие и късмет.
„Това е знак от Алфа Кентавър, където животът е бил изпратен на Земята преди милиони години“ – каза изследователят Мартин Краус. Според него, извънземните са оставили на Луната следи , за да ни напомнят за себе си.

Вижте още: 

Хората вече са живели на Луната

инфо: http://www.flagman.bg/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

6 коментара
  1. Анонимен 10 години ago
  2. Анонимен 10 години ago
  3. ivo 10 години ago
  4. МетусМортис 10 години ago
  5. Анонимен 10 години ago
  6. Kamael 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.