Интересни колажи от подредени еднодоларови банкноти (галерия)

Наричат базираният в Бруклин дизайнер Марк Уагнър „най-великият жив майстор на колажите“.  Някои говорят за него като за „Майкъл Джордан на лепилото“. И има защо, твърди Tastefully Offensive.

Уагнър е известен най-вече със своята прецизна работа по изрязването, напасването и залепването на различни колажи. Този път той е използвал еднодоларова банкнота.

„Банкнотата от един долар е най-вездесъщото парче хартия в Америка. Заредена със символизъм, тя може да бъде трансформирана в много неща с помощта на ножица и лепило“, обяснява Уагнър, чиято изложба в престижната  Pavel Zoubok Gallery в Ню Йорк започва на 6 септември.

This slideshow requires JavaScript.

инфо: http://www.obekti.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.