Предаване на Animal Planet с кадри на русалка (видео)

На 6 март 2013г. датски учени са заснели изключително видео, в което ясно се вижда същество, каквото учените не бяха документирали до сега. Записът е направен в Гренландско море по време на подводната експедиция на д-р Торстен Шмидт. Заснетото същество може да се окаже истинска, а не митологична русалка, тъй като горната част на тялото му прилича на човешката, но от кръста надолу то има перка подобна на тази на рибите и делфините. Д-р Шмидт разказва, че още в първия момент е осъзнал, че гледа в очите друг интелигентен биологичен вид.

След експедицията учените веднага предоставили заснетия материал на датското правителство, а Исландия от своя страна забранила всякакви нефтени сондажи в района.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

 

9 коментара
  1. Анонимен 11 години ago
  2. sklavoy 11 години ago
  3. Яна 11 години ago
  4. Tina 11 години ago
  5. AlienFORCE 11 години ago
  6. Анонимен 11 години ago
  7. vanq 11 години ago
  8. Анонимен 11 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.