Предаване на Animal Planet с кадри на русалка (видео)

На 6 март 2013г. датски учени са заснели изключително видео, в което ясно се вижда същество, каквото учените не бяха документирали до сега. Записът е направен в Гренландско море по време на подводната експедиция на д-р Торстен Шмидт. Заснетото същество може да се окаже истинска, а не митологична русалка, тъй като горната част на тялото му прилича на човешката, но от кръста надолу то има перка подобна на тази на рибите и делфините. Д-р Шмидт разказва, че още в първия момент е осъзнал, че гледа в очите друг интелигентен биологичен вид.

След експедицията учените веднага предоставили заснетия материал на датското правителство, а Исландия от своя страна забранила всякакви нефтени сондажи в района.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

 

9 коментара
  1. Анонимен 9 години ago
  2. sklavoy 9 години ago
  3. Яна 9 години ago
  4. Tina 9 години ago
  5. AlienFORCE 9 години ago
  6. Анонимен 9 години ago
  7. vanq 9 години ago
  8. Анонимен 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.