Бреговчанин твърди, че е срещал НЛО

yДнес, след като човек стъпи на Луната, а космически кораби проучват други планети, вече не е невъзможно да вярваме, че някога, в далечното минало, по-високо развита цивилизация е пратила свои представители на планетата Земя. Всъщност мнозина учени също предполагат, че древни артефакти- като пирамидите и гигантските каменни скулптури, са дело на същества от друга планета. В тези интересни хипотези няма нищо ново. Дори самите древни народи вярвали, че на Земята са идвали по-висши същества „от небето“- древните богове.

Ако на Земята са идвали извънземни посетители- то кога, как, откъде са дошли и какво са правили по време на престоя си?

Бреговчанинът Светослав Бушев, който твърди, че се е срещал с представители на извънземна цивилизация, дава отговор на някои от тези въпроси. Той е на 74 години и е агроном. През 2000-та година създава собствен лозов масив, който се намира на около 9 км от Брегово. В лозето има малка барака, в която живее уединено почти през цялото време на годината- без телевизор, без радио, без вестници… И така вече 11 години. За него това е особено място, защото именно там осъществява и своя първи контакт с жители на чужда планета. Той твърди, че извънземните идват от планета, намираща се в периферията на Слънчевата система, и са изиграли основна роля за развитието на човешката цивилизация.

А ето и един вече научно доказан факт- трима учени от Калифорнийския технологичен институт, Йейлския университет и обсерваторията „Джемини“ в САЩ обявиха наскоро, че са открили нова, десета планета в Слънчевата система. Тя се намира на 14 милиарда километра от Слънцето, което е почти 100 пъти по-далече, отколкото Земята. Находката е снимана още през 2003 година. Учените казват, че това е единствената планета, която се намира в покрайнините на Слънчевата система и значително надхвърля размера на Плутон.

инфо: http://radiovidin.bnr.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.