Свръхсекретен документ за извънземните и НЛО, написан от Айнщайн и Опенхаймер през юни 1947 (видео)

а мТози шестстраничен документ, озаглавен “Отношения с жителите на небесните тела”, е първият, който използва фразата “извънземни биологични единици” или EBEs.

(Пълният текст на документа Tук.)

В него се посочва, че наличието на неизвестни  космически кораби се възприемат де факто за военни и това се случва от юни 1947 година. Става дума за теми, по които биха могли да имат работа компетентните учени – т. е. от къде идват, какво казва законът за това, какво трябва да направим в случай на колонизацията и / или интегрирането на народите, и защо те са тук?

Документът предполага, че в случай ако извънземните биологични единици са склонни да се установят тук, на Земята ще настъпят “дълбоки промени в традиционните понятия” за законите и ще възникне нужда от нов “Закон за взаимодействие между планетарните народи.”


Изказват се предложения за необходимостта от създаване на “Космическо международно право”, което ще защитава правата на всички небесни държави, състезаващи се за други слънчеви територии.

И накрая, документът разглежда присъствието на небесните космически кораби в нашата атмосфера, в резултат на действията на военните експерименти с ядрени и термоядрени устройства на армията.

Авторите на този документ насърчават разглеждането на нашите потенциални бъдещи ситуации и сигурност чрез нашите настоящи и минали действия в космоса. Как можем да избегнем опасната съдба?

инфо: http://30dumi.eu

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

2 коментара
  1. Емил Бърдарски 10 години ago
  2. Ради Стайков 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.