Google улови призраци в къща в Ню Йорк

5

Не само ловците на призраци успяват да хванат странни субекти в кадър. Google Street View също успя да хване призраци, докато обикаляше из Ню Йорк. Старинно имение бе заснето от Гугълмобилът, а на снимките ясно се вижда, че уж изоставеният дом не е съвсем без обитатели.

Уникално имение в стил “Кралица Ана“ от 1880 година стои необитаемо в квартала Камдън. Цената му е само 105 000 щатски долара, но… никой не иска да го купи.

А причината е повече от невероятна–в къщата има призраци.

На пръв поглед историята изглежда невероятна, а всеки, който е излязъл с това твърдение, обикновено е набеждаван или за зевзек или за шарлатанин. Не и този път. Google Street View също успява да заснеме страни силуети по прозорците. А отпечатъците са поредното доказателство, че в къщата май наистина има някой.

6

Имението с призраците е на пазара от 2010 година и въпреки ниската му цена, никой не иска да го купи. Последно е било взето от семейство, което скоро след това го напуска мистериозно и домът отново се оказва на свободния пазар.

Къщата, която е построена от виден свещеник, става собственост на известен бизнесмен, собственик на компютърна компания. И той не успява да се установи в нея и я обявява за продан. Последното семейство, което я купува, също е сполетяно от същата участ. Дни след като се настаняват, неочаквано бягат от нея и отказват да се върнат да живеят там. Вместо това я пускат за продажба.

инфо: razkritia.com

Вижте още:

КАКВО ВСЪЩНОСТ СА ХОРАТА СЕНКИ?

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.