Хора с нестандартен външен вид

Кати Юнг

к1Това е жената с най-тънката талия в света. Тя я е пристягала с корсети в продължение на години, докато достиге 38 сантиметра.

Светлана Панкратова

к2Нейните крака са дълги 132 сантиметра, а височината на цялото и тяло е 196 сантиметра. Обувките, които носи са 46 номер!

Елисани де Круз Силва

к3Бразилката е едва на 17, а вече е висока цели 203 сантиметра! Елисани споделя, че до скоро е била самотна и се чувствала като изрод, но срещнала мъжът на живота си, който я приема такава, каквато е.

Вивиан Уийлър

к4Да, това е жена. Известна е, като дамата с най-дълга брада. Като дете родителите и я карали да се бръсне, но когато станала самостоятелна, Вивиан не само изоставила епилиращите навици, ами си пуснала брада.

Аника Имлер

к512-годишната германка има най-дългият език в света – цели 7 сантиметра!

 

Лий Редмънд

к6Лий не рязала ноктите си от 1979 до 2009 година. За това време те достигнали размерите от 8,70 метра. За нейно нещастие претърпяла катастрофа и се наложило да се прости с уникалният си маникюр.

Радхакант Бажпай

к7Индиецът е горд притежател на най-дългите косми, израстнали от ушите! До момента тяхната дължина е 25 сантиметра, а Радхакант не мисли да ги подстригва.

Мехмет Озюрек

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

к8Турчинът е носител на титлата „най-дълъг нос“ – 8,80 сантиметра.

Девендра Харне и Пранамия Менария

к9Двете индийчета страдат от рядкото заболяване полидакталия. Всеки от тях има по 25 пръста.

Франк Еймъс

к10Това е притежателят на най-дългите вежди – 9,60 сантиметра.

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.