Жена живее 61 години в камера

камераВсичко започва през далечната 1948 година, когато Марта изненадващо е диагностицирана с полиомиелит – заболяване, известно също така и като детски паралич, в резултат на което тя е парализирана от врата надолу.

Състоянието на младата жена е толкова сериозно, че лекарите я задържат в болница в продължение на няколко години, където тя е под постоянни медицински грижи. Медиците открито й заявяват, че шансовете й за живот са почти нищожни, но това по какъвто и да било начин не успява да сломи нейната удивителна воля.


Марта обаче не само че оцелява, но дори успява и да се прибере обратно у дома, снабдена със специална камера, която тя шеговито нарича „стоманени дробове”.

Именно в това невероятно състояние тя завършва и своето висше образование, демонстрирайки отлични резултати. Тя изучава също така усилено английски език, име сериозни познания по литература и политика, от които живо се интересува през целия си живот.

В своята метална камера, която й позволява да живее, Марта прекарва цели 61 години.

инфо: http://lifescandal.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.