30 годишна жена в тяло на бебе (видео)

я1Тази невероятна история е почти като филма „Странния случай с Бенджамин Бътън”, но в обратен вариант. Бразилката Мария е родена на 7 май 1981г., но все още има тялото на бебе.

Мария е от бедно семейство, което живее в къща направена от кал в Сеара, Бразилия. За нея се грижи семейството и – нейният баща, както и втората му жена, която гледа Мария след смъртта на родната й майка, която е починала преди 13 години.

Семейството е доста бедно и няма финансова възможност да осигури лечение за Мария, която е могла да бъде излекувана, ако са били взети мерки на време. Тя продължава да живее като бебе, което не може да говори и е неспособна да се грижи сама за себе си.

Въпреки, че домът на Мария е беден, тя изобщо не е лишена от любов. Нейната мащеха се грижи за нея и вярва, че това е смисълът на живота и.

Лекарите от факултета по медицина в Сеара казват, че заболяването на Мария се дължи на остър дефицит на хормона на щитовидната жлеза. В резултат от получения хипотиреодизъм, нейното тяло никога не е могло да се развива физически и умствено. Лекарите обясняват, че ако е било започнато лечение на време, Мария е имала реален шанс да се развива като всички нормални деца. Университетът ще осигури безплатно лечение за жената. След него тя ще бъде малко по-независима – ще може да  ходи, яде и да произнася няколко думи.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

 

5 коментара
  1. Iv 11 години ago
  2. Sfetulia 11 години ago
  3. Πενταγραμμοσ 10 години ago
  4. mortal_void 10 години ago
  5. Анонимен 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.