Какъв цвят е аурата на името ви?

aura

Дали знаете какъв цвят е името ви? Знаете ли, че нумерологичната вибрация на всяко име има цветна аура и тя настройва по определен начин света към вас, както и е притегателна за определени случки, хора и събития в живота ви? Искате ли да разберете как да определите нумерологичната си вибрация? Как да избирате подходящи имена на децата си? Какво означават прякорите ви? Или галените имена? Всички те имат своя собствена вибрация!

Силата на името е заключена в цветната персоналност на аурата му. Така лесно може да определите кой цвят е най-близък до вас и как да го подсилите чрез дрехите или интериора на дома си.
Енергията на цветната аура на името ви е ключ към вашата персоналност. Вярвате ли в това? Може би, не, но много нумеролози вярват, че е така и ни дават схема по която лесно можем да определим връзката между нашето име, числата и цветовете.

Съвсем просто е да пресметнете за собственото си име. Съберете числата на отделните букви и после редуцирайте резултата до една цифра.

Например: Христина (Hristina) 8+9+9+1+2+9+5+1 = 44 ; 4+4 = 8 – Розово

НУМЕРОЛОГИЧЕН КЛЮЧ КЪМ ЦВЕТНАТА ВИ ПЕРСОНАЛНОСТ

1. Червено: Силна и доминираща личност, присъствие и притегателно излъчване. Пионер, визионер и смело поемащ рискове. Енергичен, страстен, упорит, чаровен и с изключителен кураж.

2. Оранжево: Балансирана личност. Равновесие между ум и тяло. Щастлив, позитивен, лоялен, приемащ предизвикателствата на деня, живеещ за сегашния момент.

3. Жълто: Весел, чаровен, силно магнетичен, интелигентен, уверен в себе си и много креативен. С добра интуиция и енигматично поведение. Много добър лидер и изкусен дипломат.

4. Зелено: Съвършен баланс между духовно и физическо. Приземен, трезвомислещ, прагматичен и спестовен, логичен, последователен и труден за внушения. Изключително верен приятел, обичан от приятелите си.

5. Синьо: Оптимистичен, проявяващ съчувствие, променлив, адаптивен, идеалистичен, спокоен, търпелив и отдаден на отговорностите си и нещата, които обича. С изявено майчинско чувство.

6. Индиго: Искрящ стар дух със силна интуиция, чувствителен, интуитивен, импулсивен, любопитен и много амбициозен, със страхотно силно желание за живот.

7. Виолетово: Също стар дух, улегнал и замислен. Упорит, осъзнат, мъдър, обичащ, щедър, сантиментален и артистичен. Творящ трайни резултати.

8. Розово: Водещите качества са сила, любов и лидерство. Способен да превръща мечтите и идеите в реалност. Голям материализатор.

9. Златно: Излъчва любов, радост, състрадание и разбиране. Склонен да решава проблемите на околните. Носещ късмет.

Morkadis

инфо: http://pik.bg

Вижте още:

Как аурата ви въздейства върху останалите хора

Каква сила е закодирана в името ти? Провери с този тест

Техники за изчистване и разширяване на аурата

Открийте цвета, който името ви носи

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

 

19 коментара
 1. Dany 10 години ago
 2. Анонимен 10 години ago
 3. Анонимен 10 години ago
 4. Анонимен 10 години ago
 5. Стефка 10 години ago
 6. Анонимен 10 години ago
 7. Анонимен 10 години ago
 8. Анонимен 10 години ago
 9. Анонимен 10 години ago
 10. Vasja 10 години ago
 11. Анонимен 10 години ago
 12. Анонимен 10 години ago
 13. иваничка 10 години ago
 14. Анонимен 10 години ago
 15. Елена 10 години ago
 16. Desi Bozhkova 7 години ago
 17. Анонимен 4 години ago
 18. Анонимен 4 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.