Как да си леем восък сами в домашни условия

Montana_10_bg_061905Ако сте решили да опитате сами да си леете восък с цел врачуване или разваляне на магия, ви трябва парче восък от църковна свещ. Парафиновите свещи не са подходящи.
Пригответе си съд с много студена вода. Разтопете парчето восък на водна баня и го излейте веднага в ледената вода, преди да се е стегнало. Наблюдавайте какви форми ще придобие восъка във водата.
Ако се появат мехурчета по повърхността на восъка, то това означава, че  вие сте преминали през силни изживявания, предимно отрицателни, но това вече е в миналото и ви предстои период на щастие.
Ако при изсипването на восъка той се раздели на няколко струи, които паднат на дъното, това говори за наличието на магия. Тогава трябва да повторите процедурата 4 пъти, като всеки път ползвате восъка от нова свещ.
Ако се получат образования, напомнящи шишарки, това също говори за наличието на магия, както и че човек е подложен на голяма злоба и завист от заобикалящите го хора.
Ако восъкът наподобява свит ембрион, това означава, че самият човек, или негов близък се е разминал с големи неприятности по време на бременност.
Ако отливката от восък има разпокъсани краища, това говори за огромно психично напрежение, често и за  психични заболявания. Наблюдава се и при хора, които са изпитали силен уплах. В такъв случай трябва да се направят 8 отливки, 8 поредни вечери. Краищата на восъка ще се загладят, уплахата ще премине.
Ако восъкът приеме формата на топка, това означава, че някой от вашето обкръжение ви замисля нещо лошо. Достатъчо е да направите3 отливки за една нощ, от 3 различни свещи на лунна светлина, за да се предпазите.

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.