Мистериозни проблясъци на официална снимка на NASA от Луната (видео)

нлоТази снимка е направена по време на полета на Аполо 15 .

За мистериозни светлини на повърхността на Луната е съобщил още екипажът на Аполо 11.

На една от обиколките  около Луната астронавтът от „Аполо – 17″ Х. Шмидт е  видял ярка светкавица на север от кратера Грималди Б.

На следващия ден, по време на четиринадесетата обиколка  около Луната на орбиталния модул на „Аполо – 17″ Евънс  докладва в Хюстън: „Хей! Знаете ли, никога няма да повярвате.  Аз съм малко над ръба на Източно море. Погледнах надолу и видях проблясък на светлина на източния му край … “

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

инфо: http://nepoznato.energetika-bg.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

loading...

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.