Момче се превърна в гигант след употреба на стероиди (видео)

karlКарл Грифитс се разболял от левкимия на осем годишна възраст. Той преминал през всички процедури, които се налагали при неговата диагноза, но резултатите не били добри. Лекарите решили да опитат друг тип лечение и го подложили на ударни дози стероиди. Лечението се оказало успешно, но имало и доста неприятен страничен ефект. Момчето се превърнало в гигант.

В началото онколозите предупредили родителите, че в резултат от това лечение има вероятност крайниците на синът им да не се развият. Вместо това станало тъкмо обратното. Сега той е носи обувки с размер 53 номер! Освен, че се излекувал, Карл Грифитс станал и доста популярен със своята история.

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.