Момиче е държано шест години в мазето от семейството си

чад 1

Чад Чритен, мащехата Мелинда Драбек-Чритен и доведения брат на жертвата.

Мъж от Уисконсин, който оковал собствената си дъщеря в мазето си и я държал гладна, докато тя не отслабнала до 31 килограма, ще търка наровете в зандана.

42-годишният Чад Чритен е държал дъщеря си заключена в мазето в течение на шест години, докато мащеха й я пребивала, а доведеният й брат я е изнасилвал до февруари 2012 година, когато момичето успяло да избяга и било спасено от добри хора.

Чритен бе признат за виновен в петък в три престъпления – насилие срещу дете, безразсъдно поставяне под заплаха втора степен и нанасяне на психически вреди на дете. Той бе оправдан по обвинението в лишаване от свобода.

Триото бе арестувано, след като момичето разказало на следователите потресаващи подробности от своя изпълнен с мъчения живот, причинявани от най-близките й. То е било оковано в мазе и лишавано от храна, въпреки горещите й молби да бъде нахранено.

Мащехата й Мелинда Драбек-Чритен често я пребивала и заплашвала да я бутне надолу по стълбите. Доведеният й брат Джошоа Чритен постоянно я принуждавал да му прави орален секс. Смелото момиче е било облечено само в пижама, когато успяло да избяга от къщата на ужасите. Днес жертвата е само на 16 години.

Семейството й първо се опитало да оправдае окаяното й състояние с лъжите, че то страдало от булимия, съобщава „ Стейт Джърнъл“. В хода на процеса срещу изродите обвинението разказа как подсъдимите са принуждавали жертвата да събира от кофата за боклук и кухненския под останки от храна, с които да се храни.


Момичето също било карано да използва постелката си в мазето за тоалетна, защото мъчителите й били поставили специална аларма, която да им съобщава кога то се опитва да напусне мазето. Чритен се опита да се оправдае в съдебната зала, твърдейки, че заточил дъщеря си в подземието, след като психиатри му казали, че тя не трябвало да живее на същия етаж от къщата, на който живеят те. Той също заковал прозорците на мазето, за да не може момичето да излезе навън и да рови в боклука на съседите за храна. Чад отрича да е заточавал дъщеря си и да я е лишавал от храна.

По думите му, тя отказвала да яде готвеното, което той приготвял за нея, и е предпочитала да се храни от боклука. По думите на обвинението, Чритен е искал да „лиши от човечност и да повреди“ дъщеря си. Той дори накарал момичето да си мисли, че то е виновно за страданията, които й били причинявани.

Мащехата е осъдена на пет години лишаване от свобода за участието си в кошмара. Доведеният брат ще научи присъдата си през февруари.

Окончателната присъда срещу бащата-изрод ще бъде обявена след два месеца.

инфо: http://www.blitz.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.