Монголка закусва с кал

к1Монголката Вукибалакикиге решила да събере пари за благотворителност, използвайки крайно нетрадиционен начин, а именно, като постави доста нетипичен рекорд. Тя се зарекла, че два месеца няма да се храни с друго, освен с пръст и кал.
Когато решила да постави рекорда, нейните странни хранителни навици вече били отразявани в китайските телевизии в Хунан и Пекин, популярността и стигнала и до Япония и Южна Корея /в северна не сме сигурни, че имат право на телевизор бел.ав. :Р/

Следкато се упражнявала в похапването на пръст, Вукибалакикиге решила, че организмът и е привикнал към нетипичното ястие и може да постави рекорд, дарявайки спечелените пари на хора, страдащи от редки и необичайни заболявания.

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.