Най-откачените неща, които можете да купите онлайн

Онлайн пазаруването никога не е било толкова популярно, колкото е последните години – евтино е, има огромно разнообразие, удобно е. В интернет може да купите дори учудващи неща. Вижте някои от тях:

Змийска отрова

змияСайтове като SnakeVenom.net предлагат змийска отрова на цена по договаряне. Има отрова от различни видове змии.

Човешки черепи и кости

костиОт сайтове като skullsunlimited.net може да си купите кости и черепи на различни видове животни, включително човешки!

Танкове

танкВ някои държави това е незаконно. Има обаче сайтове, които предлагат истински танкове. Цените са между 17 000 и 72 000 долара.

Уранова руда

уранУрановата руда е радиоактивна и не е ясно защо някой би си я купил, но това е възможно и то на цени, започващи от 39.95 долара. Разбира се, това е нелегално.

Урина от вълк

вълкАко се чудите защо му е на някой да си купува урина от вълк – причината е че тя се използва за прогонване на животни от земеделски имоти. Разпръсквайки вълчата урина, другите животни мислят, че наоколо има хищници и бягат от територията.

Човешка урина

Woman Examining Vial of UrineСайтове като perfecturine и ureasample продават чиста човешка урина, а купувачи са хора, които с опитват да измамят в тест за наркотици или друг вид медицински тестове.

 

Въображаем приятел

приятелОколо 3000 долара може да ви струва да имате въображаем приятел. Продават се още и фейсбук приятели, а под наем може да вземете кавалер/дама, който да ви придружи на мероприятие като сватба, например.

Тест за бременност

тестХит в САЩ е продажбата на тестове за бременност с две чертички. Много дами искали да стресират гаджетата си.

Душа

душаDemonical.com продава души на известни личности. Срещу 675 долара сайтът твърди, че може да ви продаде душата на Хенри Кисинджър, например. Може да ви звучи като измама, но никой не ви кара на сила да пазарувате от там на сила.

инфо: http://profit.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.