Връзката между Никола Тесла и Мария Орсик, или къде отпътува Адолф Хитлер на 18 март 1945г. (част 1)

тесла

Двама  югославяни от двете страни на огромния Атлантически океан поддържат обширна кореспонденция, което по-късно е конфискувана. Тя се отнася за  изграждането на летателни апарати на принципа на антигравитацията. Никола Тесла е учен от Ню Йорк, а Mария Орсик се намира в центъра на Германия от Третия райх. Teсла умира през 1943 г. и Орсик изчезва през 1945 година.

И двамата са били по  произход югославяни, и двамата са били любители на животните,  и двамата са били вегетарианци, и двамата не са завършили колеж,  и двамата нямат деца, и двамата не са религиозни,  и двамата са противници на войната, и двамата са бедни и почти мизерстващи. И двамата са много строго охранявани  от военните и разузнавателните агенции: Никола Тесла от ФБР и OSS /Разузнавателната агенция по време на 2 световна война на САЩ/, а Мария Oрсик  от Гестапо и СС. Никола е емигрирант в Ню Йорк, а Мария е емигрант  в Берлин.

Ако откритията и изобретения, свързани с електромагнитното поле на Никола Тесла са едни от най-големите тайни, пазени от военните агенции, то с още по-висока степен на сигурност и охраната  е класифицираната информация, свързана с обширната лична кореспонденция между двамата.

Мария и Никола са свързани с изграждането на анти-гравитационна летяща машина и с това, че двамата осъществяват контакти с извънземни. Никола е учен, гений на електромагнетизма,  а  Мария е момиче, обичащо да носи дълга коса под кръста, стигаща почти до коленете, което също така преподава балет за начинаещи и води курсове по различни езици. Един ден  тя изпада в транс и започва да действа като медиум, получавайки всички видове технически данни и чертежи , свързани с  изграждането на анти-гравитационен летящ кораб.

И двамата, Мария и Никола Тесла, поддържат обширна кореспонденция, за която нищо не се знае и винаги е класифицирана в максимална степен на сигурност. Сред документите на Тесла са открити сложни детайли, чертежи и планове за летяща машина на принципа на анти-гравитацията. Тези документи съвпадат с моделите на същите видове машини, разработвани от Третия Райх и от групата VRIL, в която участва Мария Орсик.

врил

В нацистка Германия е имало двe различни линии, два подхода,  при строителството на немски летателни антигравитационни апарати на Третия райх:

Първата линия е  съставена от немски и австрийски учени, работещи по задвижващи системи, базирани на научни традиционни авангардни данни, група намираща се под контрола на SS. Втората линия е  по проектите на Mария Орсик, д-р Ото Шуман и Обществото VRIL,  основаващи се на техническите данни,  предоставени от извънземни раси.
1

Maрия получава по медиумичен път техническите данни, нужни за конструкцията на летателните апарати на древношумерски език от същества, които твърдят, че са пратеници на планетата Ashtari/ Алдебаран. Д-р Ото Шуман от самото начало остава доволен, когато разбира, че въздухоплавателните  проекти на  Виктор Шаубергер и Карл Хаусхофер не са  толкова напреднали, в сравнение с получената информация от Мария Орсик.

2

Никола Тесла е имал информация, че две извънземни раси се намират в състояние на война и затова записва на санскрит в своя бележник , че е загрижен за човечеството,  поради, което е изобретил на „Лъчите на Смъртта“ с цел да може да унищожи извънземните кораби.

На 20 юли 1931 г. Никола Тесла прави следното изявление за списание „Time Magazine“: „Аз измислих начин, който ще даде възможност на хората да предават енергия в големи количества, с мощност хиляди конски сили, от една планета на друга, независимо от разстоянието”

 Никола Тесла умира на 7 януари 1943 г. в двойната си стая в New Yorker Hotel и веднага целия му труд и вещи са били конфискувани от правителството на САЩ. Maрия изчезва през месец март 1945 г. в Берлин и повече никога нищо не е известно за нея.

очаквайте продължение …

инфо: http://blogzaserioznihora.blogspot.com/

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

15 коментара
 1. Анонимен 10 години ago
 2. Анонимен 10 години ago
 3. Vladimir Pomakov 10 години ago
  • Друг 10 години ago
  • няматаковаживотно 10 години ago
 4. Атанас Василев 10 години ago
 5. Сори 10 години ago
 6. Анонимен 10 години ago
 7. janejane479 10 години ago
  • Любомир Любенов 10 години ago
  • Георги Петров 8 години ago
 8. az 10 години ago
 9. Фокс М 10 години ago
  • Георги Петров 8 години ago
 10. suni 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.