Все повече НЛО-та се появяват в Южна Африка (видео)

u1Случаите на очевидци, станали свидетели на неиндифицирани летящи обекти, наблюдавани над крайбрежието на Кейп Таун, са се увеличили през последните седмици.

НЛО изследователят Гари Джордан твърди, че в периода от 21 до 27 февруари многократно са били наблюдавани ярки оранжеви светлини и пламъци в небето.  Въпреки, че точната природа на обектите все още не може да бъде определена със сигурност, някои смятат, че явлението може да се дължи на метеорните потоци в региона.

„Въпреки, че метеорите светят в оранжево, някои от тях правеха радикални промени в посоката и скоростта“, споделя Гари Джордан.  „Имаше обекти, които останаха неподвижни в продължение на пет минути. Може би някои от явленията се дължат на метеорните потоци, но други биха могли да имат и по-интересно обяснение“.

Един коментар
  1. Анонимен 11 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.