Покойник се обажда на жена си всяка нощ

гИстинска драма се развива в сръбското село Стойник, а потърпевша е 72-годишната Вера Радакович, пишат местните медии.

Починалият й мъж й звъни по телефона всяка нощ.

След дълго боледуване Живко издъхнал на 26 декември, и както си му е реда, го изпратили от този свят.

Само десет дни след погребението, посред нощ баба Вера била разбудена от звъненето на телефона, а от другата страна чула гласа на покойния й съпруг. “Никога няма да забравя тази нощ, когато звънна мобилния ми. Първо помислих, че някой е объркал номера, тъй като няма кой да ме търси толкова късно, а после, когато вече мислех да прекъсна връзката, чух гласа на моя Живко, който тихо прошепна: “Вераааа”. Така силно хвърлих телефона, че се разпадна на парчета,” разказва бабата.

На другия ден отишла да провери от кой номер е дошло повикването и още повече се стреснала, когато от мобилния оператор й казали, че това е номерът на съпруга й Живко.

За да бъде историята още по-зловеща, Вера е сигурна, че в деня на погребението оставила мобилния телефон на съпруга си в ковчега му. “Роднините ме убеждават, че може някой да е отворил гроба и да е откраднал телефона и сега ме малтретира и ме кара да полудявам. Но не мога да забравя факта, че гласът, който чух, беше на моя Живко, тоя глас съм го чувала 40 години, няма как да го сбъркам,” казва Вера.

“В последните дни обажданията започнаха отново, или мълчи, или само казва името ми. Не знам повече какво да правя, почнах да си изключвам телефона, но когато го включа на сутринта, виждам пропуснат разговор от номера на Живко. Ще искам гробът да се отвори, трябва да знам дали телефонът е в ковчега или пък някой душманин си играе с мен,” казва Вера.

инфо: http://scandalplus.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

 

3 коментара
  1. Анонимен 11 години ago
  2. Toni 10 години ago
  3. ceco1dimitrov 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.