Документиран случай на прераждане (видео)

преражданеНа пръв поглед Джеймс Лайнингър е едно обикновено 11 годишно дете, което не са различава по нищо от връстниците си. Под хлапашката външност обаче се спотайва една стара душа.

Джеймс има ясни спомени за Втората световна война, някогашното си семейство, колегите си, както и свалянето на самолета, който пилотирал.


Това е един от документираните случаи на прераждане. Момчето може да разкаже над 50 спомена от предишният си живот. Семейството на пилота, който загинал през войната вярва, че това действително е техен прероден брат, защото спомените на момчето абсолютно съвпадат с техните. Историята на това дете е толкова потресаваща, че е публикувана в книга“Soul Survivor“.

 


Един коментар
  1. Pavlina Nikolova 11 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.