Призовават американските тайни служби да разсекретят документи за НЛО

Едгар Мичъл

Един от хората, стъпили на Луната, Едгар Мичъл е заявявал неколкократно, че извънземните са се опитвали да установят контакт с човечеството.

Във Вашингтон се е състоял форум, по време на който американски специалисти по НЛО са призовали американската администрация и Барак Обама да разсекретят документи, съдържащи данни за наблюдения на НЛО и контакт между хора и извънземни цивилизации.

Според участниците във форума, документите трябва да станат достъпни за всеки човек, който се интересува от тях. Едгар Мичъл, който е един от членовете на екипажа на Аполо 14 твърди, че има документи, които доказват, че извънземните са се опитвали да установят контакт с хората и тези документи стоят засекретени в САЩ вече 60 години. Според него дори служители на НАСА са общували с пришълците. Той е на мнение, че и други правителства са осъществявали контакт, но упорито прикриват този факт.

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.