Сапунени мехури при –9 градуса (снимки)

Анджела Кели е талантлив фотограф от Вашингтон. Тя остави публиката без думи с необикновен фотопроект, в който успя да заснеме красотата на сапунените мехури при много студено време навън.

Идеята й дошла, след като излязла със сина си и установила, че при температури от минус 9 градуса без слънце мехурчетата, които пускала с него, замръзват почти незабавно и падат на земята. Някои от тях оставали неповредени дори след допира си с почвата. Други изглеждали като счупени черупки на яйца. Това се вижда от кадрите, които е заснела в експеримента си.

„Забелязахме, че замръзват напълно навън преди да изгрее слънцето, но щом то се покаже, се разтопяват отгоре или спират да замръзват едновременно. Направи ни впечатление също, че започват да се свиват и се спукват по начин, който ги прави да изглеждат с извънземни форми или в някои случаи ги раздробява напълно, като ги прави подобни на счупено яйце”, разказва тя.

Анджела Анджела има официален уебсайт, където може да се разбере повече за работата й. Ето как изглежда резултатът от фотографския й опит.

инфо: http://www.obekti.bg/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Анонимен 5 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.