Зловеща скрита камера

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Бразилско телевизионно шоу е решило да направи доста страховита скрита камера и буквално да побърка от страх своите „жертви“. За целта сценаристите на шоуто са заложили на класиката – призрак на малко момиченце, облечено в бяла нощничка. Всичко е нагласено доста добре. Нищо неподозиращите хора се качват в асансьора, светлината премигва, токът спира… Вижте видеото и може би следващия път ще се замислите, дали да не изберете стълбите.

 

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.