Открити са странни влакна в пилешкото, предлагано от “Макдоналдс” (видео)

makСтранни влакна са били намерени в пилешките хапки на “Макдоналдс” при експеримент на здравния журналист и редактор Майк Адамс.

В лабораторията Natural News Forensic Food Laboratory той изследвал под микроскоп пилешките хапки  на “Макдоналдс” – Chicken McNuggets, купени от ресторант в Остин, Тексас.

“Разгледах месото с много мощен цифров микроскоп, очаквайки да видя само преработено пиле, но това, което намерих, шокира дори и мен. Виждал съм много странни неща в моите десетилетни разследвания на храните и храненето, но никога не съм очаквал да намеря това”, казва Адамс.

В пилешките хапки на “Макдоналдс” той открил странни влакна, които удивително приличат на тези, които излизат от кожата при Болестта на Моргелонс. Това е мистериозна инфекция, която порази хиляди хора в Тексас, Калифорния и Флорида. Заболяването разяжда кожата, от нея започват да излизат странни влакна, появяват се и болезнени рани по тялото.

 “Намерихме влакна като от черна коса, светлосини яйцевидни структури с издатък, като опашка, косми и влакна, сферични зелени находки, които приличат на водорасли”, обяснява Адамс. Пробите, които той е изследвал, са съхранение с цел да послужат като бъдещи съдебни доказателства.


“Не твърдим и не внушаваме, че тези находки правят опасно за консумация пилето на Макдоналдс. Но вярваме, че тези нагледни доказателства могат да накарат Американската администрация по храните и лекарствата FDA да направи разследване какво съдържат Chicken McNuggets, смята Майк Адамс.

Особено внимание трябва да се обърне на космените влакна и откъде идват те, тъй като, както е известно, пилетата нямат коса, посочва Адамс. Той допуска, че е възможно да е допуснато замърсяване при обработката на месото.

инфо: http://agronovinite.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

 

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.