Еленко Ангелов: Вече има готови чипове за хора, рекламират ги с научнопопулярни филми

еленко– Чип, поставен в човек – представяте ли си подобно нещо, г-н Ангелов? Какво означава това?

– Не си го представям или по-точно не искам даси го представям! Факт е, че след атентатите от 11 септември много американски семейства доброволно пожелаха да имат такива чипове в тялото си във връзка със сигурността си. Само вметка, но само овцехората още вярват в официалната версия за 11 септември.

– Какво знаете за чипирането на хора?

– Масово се рекламира услугата на Запад за поставянето на чипове на така наречените ВИП- ове, което да ги улеснява на самолетни терминали, луксозни клубове и други.

– Защо ще се прави подобно нещо?

– Официално се прокламира, че това е за общото благо, но много от хората вече разкриха, че основната и единствена идея на Световния банкерски и корпоративен елит е контрол и подчинение.

– Възможно ли е това чипиране да бъде свързано с някакви идеи за световно правителство?

– Да, това е основната цел. Сега в Европейския съюз това е основна ценност. Една валута, едно правителство, една армия – една кошара с послушни джипиесовце за стригане, мляко и месо.

– На 21 февруари имаше протест срещу чипирането, предшестван от призив във фейсбук, който кани хората да се съберат. Има ли смисъл от подобни протести?

– Аз също получих покана и се присъединих. Голям смисъл има, ако хора с мисъл в главата проумеят, че ние сме човеци, а не добитък.

– Населението на Земята достигна 7,5 милиарда души. Това проблем ли е и какъв?

– Това е една от най- големите спекулации, че няма достатъчно храна и място за всички, това се тиражира и инжинира с изкуствено създадени войни и болести. Само погледнете глобуса, не е само мое мнение, че цялото население спокойно може да живее дори в Австралия и да има място и храна за всички.

– Кога чухте за първи път за чипирането?

– Най- много за това се заговори около атентатите в Световния търговски център и Пентагона. Тогава за първи път видях как американци по водещите им телевизии призовават съгражданите си да поставят чипове на семействата си.
Иначе преди това, разбира се, че знаех за приложението им в различните области на икономиката.

– Каква информация ще бъде заложена в микрочиповете?

Morkadis

– На първо място, по всяко едно време със сигурност ще се знае местоположението ви до метър почти на всяко място на Планетата. Все повече престижни медицински институции ни убеждават за ползите да носим здравния си картон под формата на чип.

– Каква ще бъде евентуалната полза за чипираните граждани?

– Това предхожда от отговора ми в предишния въпрос, разработват се, а и са готови чипове, които ни се рекламират под формата на научнопопулярни филми по водещи канали. Чипове, които ще диагностицират и сигнализират за здравословното ни състояние. Огромни усилия вече се хвърлят, за да ни убедят колко ще бъде удобно да преминем изцяло на електронни пари, за които ще имаме достъп за разплащане само чрез чипа в тялото ни, но това е огромен капан – по всяко едно време властимащите могат да те изключат от системата под всякакъв предтекст, за който намерят за удобно.

– Възможно ли е реално в България медицинските услуги, наред с други да преминат към електронно идентифициране?

– Всичко е въпрос на софтуер и хардуер, който е наличен. Дори възможен жокер за разиграване и всичко да си е за наша сметка.

– По желание ли трябва да бъде или по закон?

– Другият най-ужасен жокер, който може да се разиграе, е класиката да се измисли проблем от нищото, да се раздуха и хората сами да поискат решението – всеки да е чипиран като животно или робот. Най-малкото, което е, че може да се инсценират масови похищения на деца и възрастни.

– Какъв е истинският мотив за въвеждане на чипирането? Допускате ли, че зад тази идея стои световна конспирация?

– Вече отговорих. Ще допълня, че става въпрос за факти на конспирацията. Жалкото е, че филми и поп култура умишлено превърнаха израза „теория на конспирацията“ в нарицателно за налудничаво и откачено.

Най-голяма полза от чипирането на хора има невидимият елит – истинските собственици на огромните корпорации и банки с убийствените си лихви. Те държат на каишка цели правителства точно като овчарски кучета.

– Ще се превърне ли в психологически проблем за обществото, ако хората бъдат третирани като домашни любимци? Редно ли е да им бъде налагано нещо, което не желаят?

– За всеки средно интелигентен човек е недопустима тази Оруелова реалност.

– Смятате ли, че това е изградена система, която да засили контрола над нас?

– Вече смятам благодарение на независими и смели журналисти и медии, които разясняват изложените до тук проблеми, че на този невидим елит ще се наложи да измисли нещо по-коварно, за да реализира разкрития сценарий.

– Допускате ли, че българинът е склонен да приеме това за необходимост?

– Първо ще ви отговоря с един мой афоризъм – „Късно е да сме държава като хората… не останаха хора!“.

Не ми се иска да го допускам, но не съм сляп да видя колко безумия досега търпим българите? Например това, че приемаме за нормално пет месеца доходите ни да отиват за данъци и такси. Безумията на лихварската, а не банкова система в България и гнета на Световната банка и МВФ.

– Дали българинът не се страхува по-скоро, че с чипирането ще се злоупотребява?

– Най-големият ми страх е, че българинът вярва безпрекословно и се подчинява на „светата троица“ – власт, наука и религия. И ако те – директорът, началникът и шефът заповядат, че трябва, за съжаление голяма част от българите ще се наредят на опашката.

– Какво е отношението на другите държави към чипирането?

– Доколкото съм проучвал, навсякъде е 50 на 50.

– А на църквата?

– Радвам се, че наши свещеници в различни медии се изказаха категорично против поставянето на чипове в хора.

– Започва ли някаква нова оруелова епоха? На практика с наличието на чип във всеки човек ще е ясно той къде е и какво прави. Кому е нужна подобна информация?

– Мисля, че дотук съм отговорил на последната част от въпроса, но категорично започна нова Оруелова епоха, и то със съдействието на оглупелите основно от химикалите в храните и лекарствата хора. Това не изключва и мързелът, тесногръдието и еснафщината, които ни мъчат по заводски настройки.

– Мислите ли, че вече е започнала работа по изграждането на тази система в страната ни?

– Радвам се, че г-жа Фъндъкова, доколкото разбрах, още преди година отмени задължителното поставяне на чип на кучета. Световната практика доказа, че огромен процент от домашните любимци развиват онкологични заболявания.

ВИЗИТКА

Еленко Ангелов, или Лени, е известен български съвременен психолог и лектор за личностно развитие. Автор е на трилогията „Най-голямата Истина“, „Рецепти за лично щастие и мотивация“ и поредицата „1- на безплатна обиколка около Слънцето“. Познат е най-вече като водещ на редовните си телевизионни рубрики и многобройните си медийни изяви.От 13 години прилага когнитивно-поведенческа терапия, съчетана с медитативни техники и невролингвистично програмиране (НЛП), доказали ефикасността си.

инфо: http://www.24chasa.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.