Великобритания разсекрети военни документи

Британското Министерство на отбраната разсекрети пазени до сега документи, в които са събрани сведения на военни и обикновени хора за срещи с НЛО. В документите се споменава за 20 инцидента, които са се случили в периодите от 1986 до 1992 година. Те са публикувани и достъпът до тях вече е напълно свободен.

В по-голямата си част документите са съставени от разкази на хора, които са станали свидетели на необясними феномени. Някои от тях могат да се приемат на сериозно, но други звучат нелепо. Една жена е дала показания, че самата тя е пришълец и е принудена да живее тук, защото корабът и се разбил. Друга е казала, че извънземни са я отвлекли през Втората световна война, но това било се било случило през 1900 година.

Документът можете да разгледате тук: http://www.nationalarchives.gov.uk/ufos/

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.