Странен водопад от мъгла се появи на канадски остров (видео)

mНевероятно природно явление беше заснето с любителска камера от случаен очевидец на събитието, който впоследствие побърза да качи сензационното видео и във виртуалната мрежа, където за броени часове то беше гледано от стотици хиляди хора от цял свят.

Необикновеното явление е наблюдавано на един канадски остров, където то ся появява за минути и предизвиква оправдания ужас на местните жители, които впоследствие заявяват, че никога до този момент не са ставали свидетели на нещо подобно.

Операторът на едноминутния клип е на разстояние няколкостотин метра от страховитата стена от мъгла, която се спуска над района подобно на гигантска вълна цунами. Времето е ясно и слънчево и това още по-силно контрастира с необикновения феномен, който бавно се приближава към камерата от далечината. На видеото ясно се вижда също така и как един автомобил се появява от вътрешността на гигантската стена от мъгла, движейки се по пътя. Впоследствие мъглата е оприличена на огромен водопад или снежна лавина.

Самите кадри са заснети на най-големия канадски остров Нюфаундленд, разположен по източното крайбрежие, чиято площ е почти колкото тази на България. На острова се намира също така и най-източната точка на страната – нос Спиър.

инфо: http://www.chudesa.net

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Yoana 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.