Гледайте Земята на живо от Космоса


Международната космическа станция пусна в мрежата живо излъчване на Земята, видяна от Космоса. Четири камери наблюдават нашата планета, закачени от външната страна на станцията.

Експериментът е осъществен съвместно с организация на гимназиите в САЩ, а дизайнът на камерите е направен от ученици между 9 и 12-годишна възраст.

Камерите предават почти 24 часа в денонощието и винаги гледат към Земята. През по-голямата част от времето кадрите са уникални.


Live streaming video by Ustream


Video streaming by Ustream

Video streaming by Ustream

инфо: http://offnews.bg/

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

loading...
Един коментар
  1. Анонимен 6 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.