Австралийски град гъмжи от духове

 пр

Едва ли има населено място по света, където нито веднъж да не е бил виждан призрак. Австралийският град Туумба обаче напоследък сякаш гъмжи от блуждаещи призраци.

Славата на населеното място така се разнесла надлъж и нашир, че в града пристигат хора от цял свят, желаещи да се срещнат със същества от отвъдното и да ги фотографират.

Населението на Туумба започва да се плаши преди четири години. Тогава през един пролетен ден възрастен човек отива до местното гробище.

Докато върви из гробищния парк вниманието му бива привлечено от необикновен силует, който се движи над покойниците. Пенсионерът се сеща да заснеме привидението с мобилния си телефон и така запечатва образа му, пише Дейли мейл.

Други хора от града пък споделиха, че по време на партито им в двора на къщата, отнякъде е изскочило привидение и е изплашило всички присъстващи. Трети жител на Туумба споделя, че докато е бил в гробищния парк, е почувствал нещо странно, след което бил спънат от дух.

Повява на призрачни същества в австралийския град обаче не приключва дотук. Жителите на града съобщават и за много други подобни феномени. Именно това кара ловците на духове Кайли Самюълс и Кейти Харви да се заемат със случая. След като се отзовават на множество повиквания от изплашените местни хора, те вече са повече от убедени, че този е класически призрачен град.

За да подкрепят хипотезата си с доказателства Кайли и Кейти започват да разследват внимателно всички известни им случаи. Те оглеждат фотоси, видео клипове и се разхождат често в епицентъра на събитията.

По време на своето разследване двете се натъкват на необичайна синя мъгла, заснета в района на гробищния парк, призрака на дамата в червено, както и на друг дух, блуждаещ из гробището.

Според специалистите наличието на толкова много духове в района може да се обясни с факта, че през 20-те години на миналия век тук са се случили редица инциденти, причинили смъртта на мнозина.

Най-вероятно душите на всички тези хора все още не могат да намерят покой и се лутат между двата свята.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

5-ТЕ НАЙ-ПРИЗРАЧНИ СЕЛА В БЪЛГАРИЯ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.