Американка разказа за редовните си срещи с извънземни (СНИМКИ)

Снимка: blitz.bg

Това станало нещо съвсем нормално за нея и тя престанала да се страхува

Жителка на американския град Сейнт Луис, щата Мисури, разкрива, че често вижда НЛО и общува с членове на извънземна цивилизация, които са сини на цвят.

Лили Нова дори показва снимки на НЛО, които уж потвърждават, че наистина е виждала извънземни, съобщава „Мирър“.

Тя отбелязва, че първата среща е била изключително интересна. Излиза навън през нощта и забелязва невероятно ярка светлина, която се носи недалеч от къщата ѝ. Тя започнала да се вглежда внимателно и разбрала, че това е НЛО.

Снимка: blitz.bg

Само няколко секунди по-късно американката видяла друг кораб, който се намирал съвсем близо. Имал триъгълна форма. НЛО извършило няколко невероятни маневри, след което корабът изчезнал.

Лили Нова се занимава активно с астрофотография от 2021 г. насам. Ето защо често излиза през нощта. Оттогава тя започнала редовно да вижда НЛО и това станало нещо съвсем нормално за нея, така че Лили престанала да се страхува. След известно време американката се среща със сини извънземни.

Снимка: blitz.bg

Лили Нова първо видяла едно момиче със светлосиня кожа. Тя нямала коса, но въпреки това изглеждала невероятно красива. Била облечена в сив костюм, който прилепвал плътно по тялото ѝ. После Лили видяла други извънземни, които стояли зад момичето в абсолютно същата униформа.

Снимка: blitz.bg

Жената описва и някои от другите извънземни, които е срещнала по-късно. Те имали руса коса, светла кожа, която дори светела в тъмното, и красиви сини очи. Американката вярва, че видяното от нея е нереално и че извънземните всъщност крият външния си вид.

Лили казва, че след като тези контакти станали редовни, животът ѝ се променил напълно. Тя спира да гради кариерата си в областта на диетологията и започва да търси извънземни същества и нова информация за НЛО.

източник: blitz.bg

Вижте още:

Morkadis

Извънземното чудовище което подлуди милиони американци (СНИМКИ)

Невидима заплаха: Изследването на Космоса може да донесе извънземни вируси

Бил ли е Ной извънземно същество с мисия да спаси Земята?

Извънземни в античността и летателни апарати в Библията?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.