Астрологични събития през месец май

черна луна

Май е най-красивият месец от годината. С топлото и приятно време се променя и настроението на хората.Те стават по жизнерадостни , напористи търсещи развлечения и екстремни събития.

4 май пълнолуние, Луната е в Скорпион и е в напрегнат аспект с Юпитер възможни са промени и проблеми в различни сфери от живота.

8 май планетата на любовта Венера преминава в Рак женското начало активно се включва в общественият живот.

От 9 до 19 май Юпитер ще бъде в 15 градус от Лъв. Хората които имат планети в този градус ще имат блестящи възможности за изява както умствени така и физически.


18 май новолуние в знака на Телеца шанс за финансови постъпления.

19 май Меркурий започва своето ретроградно движение което ще продължи до 12 юни. Периода е неблагоприятен за сватби, нови начинания. Хора и проблеми от миналото отново ще бъдат на дневен ред.

22 май Слънцето преминава в Близнаци и е в напрегнат аспект със Сатурн възможни проблеми със сърцето.

30 май Луната е в Скорпион и са вероятни екстремни събития.

инфо: occult-times.com

Вижте още:

ПЪЛНОЛУНИЕ В СКОРПИОН: БОЖЕСТВЕНАТА СВАТБА НА НЕБЕТО И ЗЕМЯТА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.